Å jul med din glede

Da dere, da nærmer desember seg med stormskritt! I morgen er det første desember!

Jeg har vært så heldig å fått kalender gave av mannen i år og! I år har jeg fått en «selv» lagd kalendergave fra Rituals! Min mann skulle kjøpe den ferdig lagde kalenderen, men heldigvis for meg så var disse utsolgt, så i år er den laget til meg fra butikken. Så er veldig spent!!

Min mann får sokkekalender!

Oliver er så heldig å få 3 kalendere! Så da blir det å åpne en på morgningen, så blir det en når han kommer hjem, og en når det er natta, da den siste er en bok kalender.

I helgen har vi pyntet huset klart ute med lys! Det blir så hyggelig med alle lysene! Inne har vi faktisk ikke pyntet noe særlig ennå. Det er litt uvant til oss å være, men vi tenkte vi skulle prøve å være flinke å ikke ta alt på engang slik vi pleier.

Søndag hadde vi pepperkake baking. Det var veldig hyggelig. Oliver ville ikke bake så fryktelig mye, men han var veldig ivrig på å pynte i år!!

I og med at julen blir litt spesiell i år, så har vi blitt enig om at det kun blir laget risboller. Hadde egentlig tenkt å få laget brunepinner, kokosmakroner og kromkaker. Men siden det ikke blir en jul med besøk ol, blir det fort at dette ikke blir spist opp og bare liggende. Men kjenner jeg meg selv rett, må jeg bake noe mer enn bare risbollene.. Blir jo ikke noe jul uten baking!