Apple Watch

er den endelig sluppet og på samme måte som ved den første lanseringen av iPhone så har Apple latt seg vente på.
Når de lanserte iPhone for første gang, så var de ikke den første til å slippe en smarttelefon, men når de først gjorde det så gjorde de det riktig. Man kan argumentere høyt og lavt om hvor god telefonen er og det er uansett unektelig, tross sine feil har de virkelig har lykkes med sitt telefonkonsept når man ser på salgstallene.

 

Apple Watch har den fått som sitt navn

Apple Watch
Apple Watch

 

For de som har sett på keynoten så vil nok mange sitte igjen med et inntrykk av at Apple har gjort det igjen. De starter keynoten med å vise klokken i små seksjoner, for så å gå til et fullt oversiktsbilde av klokken, hvor de viser den frem i prangede farger og 3 versjoner. De har integrert Apple wallet, kart, fjernstyring av itunes og andre avspillingsprogrammer (antageligvis på samme måte som Spotify på telefonen), du kan velge mange forskjellige versjoner av utseende på ditt ur, og du kan se helse informasjon som er integrert mot din iPhone og registreres av din Apple Watch. Dette er bare noen av funksjonene de har integrert på klokken sin, men en av de smarteste var å gjøre om den gamle kronen til en fullverdig zoom og home screen knapp.

Apple har ikke kommet med noen spesifikasjoner på klokken, men det som har blitt kunngjort foreløpig er at det skal være 12 Timers batteritid på klokken. Dette er alt for dårlig, og kan ikke måle seg med konkurentene til Apple som har opp til 4 dager, og pebble som har enda lenger batteritid. Apple selv sier at de ikke er fornøyd med dette, og vi kan forvente oss at de kommer til å jobbe med dette innen klokken slippes.

Apple Watch
Apple Watch

Som konklusjon så har nok Apple greid det igjen, men det er nok en god grunn til at de faktisk har valgt å vente med lanseringen av klokken til tidlig 2015, da de ikke har løst batteritiden, samt at det er nok en del andre «tweaks» som skal på plass før klokken slippes. Prisen kan vi regne med havner på rundt 3500 kr – 8000 kr. Det vil nok ikke bli den vanlige mannen i gaten som kommer til å handle gull-versjonen «Watch Edition» av klokken, da denne kommer i det høyeste prissjiktet, men Sport Edition og Watch blir nok den klokken som blir å se på de fleste rundt i gatene.

 

 

 

Apple Watch
Apple Watch
Apple Sport
Apple Sport