Onsdagen fløy forbi!

Da er snart onsdagen omme, og en er ett skritt nærmere helg! Vi er på dag tre hos mamma og pappa.. Vært veldig koselig å bo hjemme, selvom det er og litt rart.. Hehe!
Vi har fått gjort en god del etter at vi kom.. Ett skritt nærmere.. Jaja.. Jeg vet at det blir mye bryllupsprat her nå.. Men er det så rart da? Jeg skal gifte meg!! Eller VI skal gifte oss!! Gleder meg utrolig mye til den dagen kommer!

Siden jeg først er her hjemme hos mamma og pappa kan jeg jo få prøvd kjolen min.. Hihi!! For en følelse det er å ta den på seg!

Vi har begynt å se på invitasjoner, og tror vi har funnet en type vi liker, men den er ikke i boks ennå. Middagsmenyen er i boks, her må vi bare bestemme oss for vinene vi skal bruke.. Så er på tide å teste noen vin snart.. Veldig synd :p Hvordan vi vil at kirkeprogrammet skal se ut, men her trenger vi bare å finne ut hva vi skal ha av ting 🙂

I dag var det en prøvelse.. Vi skulle prøve oss på bordplasseringer.. DET er litt av ett virrvarr.. Det er mye en skal tenke på, skal en dele familie, samle familie, skal en blande venner og familie ol.. Det var en ordentlig prøvelse for oss to.. Men vi fant ut sånn ca hvordan vi vil ha det.. Så blir det jo endelig når vi får bekreftet hvem som kommer.

I går så møtte jeg jentene i Asker, det var veldig koselig å se alle sammen igjen.. Og min vakre Linda venter jo en liten jente i desember.. Hun hadde sååå fin mage!! Er godt å møte jentene og skravle litt og bare kose seg i samværet med de. Ikke missforstå, jeg har det kjempe koselig med kjæresten også (soon to be husband). Men så er det greit å snakke med jenter om jente ting også :p

Fikk du med deg lanseringen av Iphone 6 i går da? Min kjære satt mer eller mindre klistret til skjermen for å følge med.. Dette var hans høydepunkt for dagen. Dette hadde han gledet seg til lenge! Virket som han var passe fornøyd med det som kommer, han var meget interessert i den klokken som apple gir ut, dersom du ikke har sett så mye på dette og kanskje er litt interessert kan du lese mer om den nye telefonen her:
Iphone6. For meg kan den nesten virke litt for stor. Jeg liker jo ikke telefoner som blir for store, da blir det bare ett mas å få den med seg rundt. Men vi får se, mannen skaffer vel seg den, og da kan jeg jo se og kjenne litt på den og evt vurdere da.. Jeg har jo falt litt for det med at jeg kan få den i rosa.. DET hadde jo vært stas :p hehe!! Men for meg blir prisen for høy å betale.. Det blir for mye penger, og i dagens samfunn så vil jeg ikke lenger kalle det en telefon.. Det er en multi elektronisk duppeditt som du KAN ringe med:p
Det er jo rart når en ser tilbake på hvordan telefonen var når en kom ut. Det var jo så enkelt som, ringe, sms og evt snake som lå på telefonen, så kom det muligheten med å sende bilder figurer og hjerter, ved å sende en kode på sms. Så kom det mulighet for mms.. Så kom det kamera på telefonen også var det i gang.. Da ble det ikke lenger en ren telefon, men en multifunksjon ting, en dings en kunne ringe med. Jeg savner av og til de gamle telefonene, savner det å kunne bytte profiler, som for eksempel på jobben, da kan jeg godt tenke meg å ha en profil som heter jobb med en mild ringetone, lavere volum og en annen meldingstone, for det kunne en på de gamle!! Ja jeg vet at det bare er å trykke på siden av min Iphone for å justere ned lyden, som er like enkelt.. Meeen likevel så savner jeg funksjonen.. Kanskje jeg er litt gammeldags av meg? En vet jo det alt på min musikk smak.. Ifølge Marius er jeg alt for sent født da jeg digger låter fra 80 tallet.. Haha!!

Nå skal jeg finne sengen! En ny dag venter i morgen!! Håper du får en god natt søvn og en fin dag i morgen!
Vi blogges!