En ny uke har begynt :)

Hei hei folkens! Håper alt er vel med deg og at du har fått en fin start på uka 🙂 Jeg har akkurat kommet opp av badet etter en liten treningsøkt.. Jeg hadde store planer om å ta meg en løpetur.. Men så har det seg slik at jeg har fått noe rart på tåa mi.. Ved lille tåa.. Så å ha på sko om dagen er ett helvete mer eller mindre 🙁 Så etter å ha tatt på seg løpeutstyret og knøyt på skoa kjente jeg AU, dette kommer ikke til å gå bra!!!! 🙁 Så jeg prøvde meg jo litt ved å hoppe litt i hagen og trippe rundt og kjente at det pressa og gjorde mer og mer vondt.. Så da tenkte jeg; jo jeg kan alltid klare å løpe.. Men hvordan blir det etterpå??? Så jeg tok ikke sjansen.. Og tok heller å trente hjemme.. Så ble en god styrkeøkt her hjemme.. 🙂 Noe trening er jo bedring enn ingen trening 🙂

Helgen har vært koselig med besøk av både tuppa og niesen min.. De koste seg masse her 🙂 lekte og koste seg.. Det ble ingen tur ut på lørdagen da været var ikke akkurat passelig til å sitte å spise på slottsfjell som planlagt…. 🙁 Men det gjorde ikke noe.. Det fantes nok av koselig aktiviterer her hjemme å gjøre 🙂 Det ble spist vaffler og godterier, det var jo trossalt lørdag fikk jeg beskjed om 😉 Fikk en festlig komentar fra frøkna som ELSKER vaffler, altså hun kan fylle munnen med 10 vaffler omtrent, om at nei, hun likte ikke sunne vaffler så hun ville ha.. Jeg bare; hva mener du med sunne vaffler? Disse er ikke laget noe anderledes enn sist, nei det smakte vist ikke ordentlig sukker.. Så jeg bare jaja :p haha.. Men da spurte hun heller om hun kunne få ett rundstykke med pølse på.. Så en skal ikke klage da, når ett barn heller velger mat enn godterier og bakeverk!:)
Silje ble henta på kvelden på lørdag og det var veeeldig trist.. Det ble litt tårer ved leggetid.. Det er ufattelig å se hvor godt ett bånd kan knyttes etter så kort tid.. De har vært sammen litt men ikke så alt for mye, men likevel så har de det så gøy sammen og båndet blir sterkere og sterkere for hver gang.. Utrolig koselig å se!! 🙂

Søndagen var det tid for bursdagsfeiring for niesen til Marius, så da ble en tur dit, før vi leverte tuppa.. Her fikk vi kjempe god mat og kaker 😀 Dette gjør jo en søndag komplett 😀 Hiihih!! 😀

Jeg har fått ordentlig dilla på sjokolademelk om dagen.. Men nå har jeg kutta ned på å spise sjokolade.. Kanskje derfor? hahah.. Men en skal nok få en stopper på det og om en skal klare å finne bikinisesongen.. Skal jo trossalt ned til Frankrike.. Og der blir det jo litt sol slikking og bading.. Da er det jo greit om kroppen ser nogenlunde ut 🙂