Gulp, melk og våteflekker

Som småbarnsforeldre unngår en ikke flekker. Det blir gulp og melkeflekker over alt. Når en sitter med puppen ute og ungen vrir seg unna og melkespruten skyter avgårde er det ikke lett å holde ting rent. Ei heller seg selv tørr når en lekker fra pupp nr to. Er så flott når en glemmer å legge inn ammeinnlegg, også plutselig oppdager en at det er helt vått på den andre puppen!! 

Så når en endelig er ferdig med matingen så ender hele måltidet på deg, på ungen og plutselig er sofaen og full av melk i retur. Og det lukter så godt! Naaaam.. Nei, klesvask har kommet i ett annet lys når en får barn. Det skal nok bli moro når han begynner å spise selv! Haha! 

Dere lurer kanskje på hvorfor jeg ikke legger ut noen bilder av lillemann, det er rett og slett for å skåne han. Jeg har ikke lyst å ha bilder av han på nettet som han ikke selv kan stå for. Det er ikke vår rett som foreldre å legge ut bilder av våre barn uten videre. Ikke at jeg ville lagt ut noen bilder som ville gjort han flau, men det handler om når han blir stor nok at det ikke skal ligge haugevis av bilder han ute.