Hei og hopp!

Da var torsdagen kommet! Vært litt av en uke!! Men uka har gått fort!

Tirsdagen var jeg hos dyrlegen med Vanilje.. Hun var sååå flink! Lot dyrlegen få sjekke og klemme og sette sprøyte.. Var litt mindre fornøyd med å sitte i bur! :p Men det gikk 🙂 Vi fikk beskjed om at hun har en bilyd på hjertet 🙁 Så det slår ikke helt som det skal.. Så vi skal være litt oppmerksom på om hun endrer seg, altså blir slapp eller begynner å hoste.. *vondt i mammahjertet* Likte ikke det helt.. Så er ikke helt umulig jeg tar henne med til ultralyd.. Før det blir en forverring på det..

I går hadde verdens beste kjæreste bursdag!! Gratulerer så mye med dagen som var elskede!! 😀

Jeg klarte jo ikke å vente med å gi gaven, så når klokka slo 00.00 på tirsdagskvelden så fant jeg frem gaven og kortet.. Var så spent på om gavene ble likt!! Han fikk en genser, samt en skinnveske til å ha pcen sin i 😀 Det falt i veldig god jord 😀

Når han kom på jobben på onsdag hadde jeg fiksa kort på pulten hans 😀 (Takk til Nina <3)

Når dagen var ferdig på jobb i går så var det hjem og lagde middag til min kjære, det ble hjemmelagd lasgne 🙂 Resten av kvelden så slappet vi bare av 🙂

I dag så fikk jeg en meget stor overraskelse.. Jeg hadde medarbeidersamtale.. Og det har jo vært litt av ett år som har vært.. Vært ett tøft år.. Men jeg har tydeligvis gjort en bra jobb… Jeg fikk ett engangstillegg på 10 000 for egeninnsatsen jeg hadde hatt i 2013. At jeg tok alt med en postiv holdning, at jeg tok iniativ til å ta i ett tak, samt at jeg alltid var villig til å hjelpe andre. For meg har jeg bare gjort jobben min.. Men er jo godt å vite at en blir sett og at det blir lagt merke til 🙂 Kanskje jeg belønner meg med en liten veske 😉 *sikle*

På vei hjem fikk jeg vite at min kjære var hos kompis i Tønsberg, slik at han ventet på meg etter jobb 😀 Veldig snilt!! 🙂 De drev med noe pc greier, og veldig nerdeprat! Så jeg fikk teste ut noen hodetelefoner fra bose! Utrolige deilige hodetelefoner! Og de demper lyden fra utsiden! Så jeg hørte ingenting 😀

Da har en kommet seg hjem og slapper av før en skal finne sengen og begi seg ut på en ny dag i morgen 😀

Håper du har hatt en strålende dag! 🙂