Its the last Friday in November

Hei og hopp folkens! Tenk! Det er straks desember!!! Snart jul!! 😀 *glede seg*  Dette året har FLYDD avgårde.. Mildt sagt.. Men tiden går fort når det hele tiden skjer noe!

Jeg har hatt ett veldig innholdsrikt år, deler var og i 2012, det begynte i oktober, da ble jeg kjent med en uffatelig herlig kar.. Som jeg nå kan kalle min kjære, min elskede, min samboer og min bestevenn. Den 24 november ble han min for hele verden å se. Det er nemmlig blitt slik, at dersom det ikke er på facebook er det heller ikke sant.. Så når jeg våknet på lørdagsmorgenen på hytta vi var på med mine venner, med ett vagt minne om jeg muligens hadde kanskje spurt denne herremannen om jeg var hans og kun hans og han var min og kun min. Litt forfjamset kommer jeg meg ned trappen der møter jeg ett smil, og når en titter på facebook, så står det jeg har noe ventende der som må godkjennes, nemmelig:

I et forhold med Marius Gustavsen

24. november 2012
IMG_0783
Kjente at hjertet mitt gjorde ett hopp, ett stort gledes hopp. Tenk denne karen ville vise verden at jeg var hans <3
Tiden etter har det skjedd mye, plutselig var det avgårde til Brussel med mine foreldre, så kom julen, nyttårsaften og det nye året kunne ringes inn. Jeg var så heldig å kunne ringe den inn med min kjære og få ett nyttårskyss av mannen jeg skulle tilbringe neste året med.
Året 2013, skulle vise seg å bli ett år med salg min leiligheten og kjøp av huset vårt.
I mars ble vi lykkelig eiere at ett nydelig hus i Tønsberg. Så Asker frøkna flyttet fra Lier og ned til vakre Vestfold nærmere bestemt Vear.
Nå har det gått ett år siden jeg fikk min drømmemann, jeg har fått drømmehuset, og er mer eller mindre inn i det perfekte A4 livet, dog vi skal aldri ha hund eller stasjonsvogn 😉
IMG_0766