Helgen har ankommet :)

God lørdagskveld! Håper du har hatt en fin dag så langt og at kvelden kan bli hyggelig og fin, og at søndagen kan brukes til å bare nytes og lades opp til en ny uke! 🙂

I går så var jeg å møtte noen venner i Oslo etter jobb.. Dette var meget hyggelig!! 🙂 Er ikke mennesker jeg får møte så ofte så veldig glad at en kunne få til noe i går 🙂 Da vi alle skilte lag og dro hvert til oss, dro jeg hjem for å møte Marius og Phillip 🙂 Vi ble sittende der noen timer før vi dro hjem og fant sengen. Det var meget godt etter en lang dag 🙂

Jeg sov uffattelig lenge i dag!! Var våken en gang i 7 tiden, sovnet igjen, våknet på nytt i 10 tiden, før jeg viste ordet av det hadde jeg sovnet igjen og når klokken var halv 12 var det en mann som kom tuslende opp og lurte på om alt var bra og om jeg hadde tenkt å stå opp.. Ble sjokka selv når jeg så hva klokka var blitt.. hehe! Men det var meget godt å sove litt lenge. Er lenge siden jeg har klart det!! 🙂 Det hadde snødd masse når jeg kom hjem til Tønsberg i går, Marius hadde måket før han dro til Phillip men det hadde snødd ganske mye når vi kom hjem, samt i natt.. Så Marius måtte ut å frese litt i dag og gitt.. Hehe!! Tror ikke det plaget han så mye i grunn 😉

SNØØØ!!!
   

Hehe, ser ut som katta har laget seg en liten sti i fra under bordet og ut til der pappan har freset litt 😉

Hun synes ikke snøen er så alt for festlig.. Glemmer hvor kald den er nå hun løøøøper ut, haha.. Bråstanser omtrent :p hihi

I dag har vi hatt besøk 🙂 Meget hyggelig, planen var egentlig å dra til mamma og pappa en tur, men dessverre ble klokken litt mye :/ Så det ble litt vanskelig da gitt 🙁 Men da kan vi ta turen i morgen 😀 Vi skulle egentlig ha ett vennepar over på middag i morgen, men dessverre var den lille blitt kastet inn i omganssykeverden :/ Så de var redd for smittefare! Er veldig takknemmelig for det! Er passe lei oppkast nå :p haha!
Jeg har endelig fått nytt batteri i bilen min, Marius var snill å byttet det for meg.. Slik at en nå vet at jeg får start uansett, så det var deilig.. Men fikk dessverre en liten lei beskjed, er kommet en oljeflekk under bilen.. Det kan se ut som etter min lille ulykke med å møte den fine kanten (rettere sagt, grøft) på veien ikke gikk så bra som vi trodde og håpet..
Dersom du ikke fikk med deg det, eller jeg ikke har skrevet det (det er jo og en mulighet hihi;P) Så kjørte jeg hjem en kveld fra svigemor og svigefar i julen, det var mørkt, det hadde regnet, og siktet var dårlig, samt det er nok en stor sannsylighet for at jeg kanskje trenger briller :p Så jeg kjører, kommer til rundkjøringen, hvor det er veiarbeid og veien ikke er helt som en kanskje regner med og tror, og legger meg i rett fil, og legger meg så langt ut mot kanten som mulig da jeg har fått beskjed om dette. Da jeg skal gi plass til den som evt kommer på innsiden.. Så sider den «dunk» også hører jeg ett sukk og: » Så du virkelig ikke at det ikke var vei der??????» «Ehm…. nei…………. *sukk*» *Stillhet* Vi kjører videre, eller jeg kjører videre, «Lyser det i noe på dashbordet» «Nei, det gjør ikke det», » ok, da kan det ha gått bra, vi må bare være obs på om det begynner å lyse» «ok» *Stillhet*

Så vi må nesten sjekke om det kanskje er bunnpanna som lekker.. Skal ikke være bare bare.. Følte meg skikkelig dum og teit.. Og amatør egentlig 🙁 Ikke veldig moro.. Kjente at jeg fikk litt angst etter den turen.. Men var ute å kjørte igjen på tirsdagen nå, da var det første gang ut på snøen, og inn i vaskehallen og inn i garasjen, og alt dette gikk veldig fint 😀 Så jeg kan vel håpe at det er ett håp for meg og at jeg en dag kan få kjøre mine fine bil alene :p

 

Ha en flott kveld videre:)