I`m late! I`m soooo late!!!!

Huff.. Jeg er sååå over tiden.. Jeg er en måned over tiden!!! Og nei jeg mener ikke at jeg er gravid.. Haha!! Men jeg pleier å være ferdig med alle julegavene mine nå.. Jeg er pakket og klar og koser meg bare til jul.. Men nå så ligger jeg langt på etterskudd siden jeg fortsatt ikke er helt bra. Er forsatt sykemeldt.. Er sykemeldt til 31 desember.. Så får vi se etter det.. :/ Jeg sliter fortsatt med søvn, hodepine og svimmelhet..

Men vi har fått pyntet til jul da.. Vi pyntet for en stund siden.. Vi begynte egentlig i november.. Haha.. Vi elsker jo julenbegge to!! Det blir sååå koselig med engang!! 🙂

IMG_3401 IMG_3404 IMG_3405 IMG_3406 IMG_3407 IMG_3408 IMG_3410 IMG_3412 IMG_3413 IMG_3414 IMG_3415 IMG_3416
Ute har mannen fått til belysning!

Jeg har og heller ikke fått bakt de kakene jeg skulle ha gjort.. Vi har fått bakt pepperkaker,(lagde pepperkakedeigen fra bunnen) dette fikk vi gjort med barna, også har jeg bakt julekake.. Men nå skal jeg prøve å få lagd peppernøtter, serinakake, ristopper, berlinekranser, delfiakake og julekake igjen siden mannen elsker dette 😉

Har og lagd julekalender til mannen, og jeg fikk av mannen!! Har fått sååå mye fint av han!! Han har vært så flink!! Fått masse kroppspleieting, bodylotion, skrubb og neglting! 😀 Er såå glad!! 😀 Nå skal jeg bli pen og ren til jul!! Hihi!!:D

I helgen så var vi i bursdagsfeiring for min nevø, han ble hele 6 år!! Hehe.. Minecraft var tingen gitt!! 😀 Hehe.. Jeg fikk lagd ett kort.. Ikke ett av mine beste.. Men det var det jeg orket.

På søndag var vi på lunsj med hele familien.. Eller det vil si, mine svigeforeldre, mine foreldre, broren med konen hans, hennes foreldre og selvfølgelig vakre Viola! 😀 Det var sååååå mye god mat!! Ble såååå mett!! Etterpå var vi en tur hos Solveig og Sten for kaffe og kake!!  Det var en kjempe koselig dag! Det ble en lang dag og jeg kjente det på kroppen :/ Kjenner at jeg ikke er helt klar for så mange timer ennå..

Vel det var oppdateringen for nå 🙂 Håper du får en fin kveld videre og at du har julesteming! For meg hjelper det når det mangler snø, å sette på julemusikk, og pakke inn gaver!! 😀 Og ikke minst spise noe godt! Pepperkaker!! 😀 NAM!! 😀
IMG_3436