Jentekvelden som ble dyr!

På fredag var jeg ett homeparty hos en venninne. En felles bekjent av oss skulle vise frem interiør ting. Jeg tenkte at jeg kunne jo dra bare for å være litt sosial. Det blir jo ofte at en ikke er så sosial til det daglig, for jobb og familie tar tid, samt de huslig plikter.

Jeg hadde ikke tenkt til å kjøpe noe, jeg tenkte bare å stille opp, skravle litt også dra hjem.. Men pokker så mye fint!!! Jeg er en som blir fort revet med! Så når en så på disse tingene, så bare måtte jeg ha det.. Godt jeg ikke hadde noe innabords for da tror jeg kanskje det hadde blitt dyrt for lommeboka! Hahah!

Men produktene vi så på kommer fra Perfect Home. Du kan lese mer om produktene her.

Her er noe av produktene som Alice viste frem:

Dersom du finner noen av produktene interessante kan du kontakte Alice!