Julesteming på høyt gir!!

Åh, for en fantastisk dag!! Det er julesteming på høyt nivå! 😀 Vi stod opp, Natalie åpnet sin Lego Friends adventskalender som jeg hadde kjøpt til henne. Marius åpnet sin og, det var en ny dag med microfiber kluter 😉 Dog i dag var det grønn og orange samt en fox 😉

Så puslet vi litt rundt i huset før vi satte nesen ned mot Tønsberg, hvor Natalie fikk lagd seg nisselue, og vi tuslet litt i byen før vi dro hjem igjen.  Natalie ventet spent på at datteren til ett vennepar skulle komme for å lage pepperkaker!
Mens hun venter spent på henne, så kom foreldrene til Marius, det var koselig, Natalie satte stoor pris på å se sin farfar og farmor, det var veldig koselig 🙂

Jeg lagde ny batch med risboller, også tok jeg ut pepperkakedeigen som jeg lagde i går kveld.. Den så veldig bra ut! Samt luktet ordentlig pepperkaker!! 😀 Julestemming snakker du?? 😀 Jaa!! 😀 Ble meget fornøyd med deigen! 

 

Det var deigen som skulle brukes til pepperkakehuset! Så dette ble Marius prosjekt på å lage huset.

 

 

 

 

 

 

 

Jentene brukte ferdig kjøpt deig, hvor de fikk lage de pepperkakene som de ønsket

 

IMG_0690

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Selv så prøvde jeg med på en ny runde med nye brunepinner slik gikk det denne gangen;

 

 

 

 

 

 

 

Disse ble SPRØ!!!! Og ikke myke som de andre!!! Ble veldig fornøyd denne gangen!! 🙂

 

Det jeg spørr meg selvom i dag, er hvorfor vasket jeg huset i går? Jeg burde egentlig ha brukt hodet mitt, og tenkt at hei.. vi venter til søndag.. Etter pepperkakebakingen.. Det er nemmelig MEL overalt! Dog.. Det kommer vel kanskje litt av at Marius og jeg hadde mel krig.. Hehe! Var veldig moro der og da 😉

 

Her er deler av huset og litt melis med farge i seg 🙂