Roadtrip!

 

Mandag var det tid for å utforske Savannah. Vi hadde fått tips at dette var en by som måtte besøkes når en var i disse trakter. Så Marius og jeg satte oss i bilen og kjørte til Savannah, Inger og Bill ble igjen hjemme da de hadde litt ting som måtte ordnes. Vi hadde jo leid bil, så var jo kjekt å få brukt den! 

  
IMG_5670

Savannah is an abundant city to visit any time of year, with activities for everyone to indulge in. From architectural tours, music and food festivals, to art exhibits and Civil War re-enactments, Savannah brims with all kinds of events to excite and entertain. We hope you enjoy every magical moment in Savannah.

Etter ett par runder rundt i byen fant vi tilslutt ett parkeringshus som ikke var fullt.
_MG_4415 _MG_4416 _MG_4420 _MG_4422
Vi hadde fått tips å bruke turist bussene slik at vi kunne få informasjon om hva vi så, men vi var mer interessert i å bruke bena. Så vi vandret byen opp og ned. Den var utrolig mye flott å se på, her bydde det på mye fasiliteter. En kan bo på hoteller som er «hjemsøkte», det er museum fra krigen, det er hjemsøkte pirat hus, en kan få tour på spøkelser og vampyrer. Ja det er en fleng av muligheter.

En butikk jeg gjerne skulle vært inne i!! Hehe!! Får bli neste gang!!

IMG_5654 IMG_5665 IMG_5666 IMG_5671


Langs kaien var det informasjons skilt som fortalte litt historie om området, og hva en kunne se. Her kunne en og gå ombord på


Dette er en by som anbefales å besøke om du skal i området!

Da vi kom hjem så slappet vi litt av før vi fikk ett vennepar på middag. Bill lagde igjen en helt utrolig nydelig middag. Vi fikk lam. I dag hadde en plass i magen til litt kake!! Den smakte himmelsk!!

Siste dag før avreise kom, mannen og jeg dro ut for å kjøpe det Amerikanske flagget, samt vi dro innom Tanger Outlet. Dette er det samme prinsippet som vi har på Vestby, men syntes dette var litt bedre, og ikke minst koseligere. Jeg fant en mamma butikk med noe mammaklær. Det meste var dessverre for stort, men jeg fikk handlet meg to plagg.

Jeg hadde nevnt første dagen at jeg lurte på hvordan kaken Red Velvet smakte så det hadde Bill kjøpt til meg!! Den smakte himmelsk!!

IMG_5698

Onsdag var det dessverre hjemreise. Vi var ikke helt klare for å reise hjem, vi har hatt en utrolig flott tur! Vi kan ikke takke tante og Bill nok for vårt opphold, alt de viste oss, og tok oss med rundt. Det gjorde virkelig turen vår!

Så om du lurer på å dra til USA og hvor, så anbefales South Carolina!