Still no snow to see..

Må jo si at det er jo rart å titte ut, måneden er desember.. Det er jul.. Og det er totalt grønt ute!! Rart å se.. Litt trist, fordi det blir liksom ikke det samme uten det hvite snøekke. Kvelden i går var en utrolig koselig kveld, Marius og jeg snudde nesa hjem til Vear litt over 2 i natt.. Da hadde Marius hjulpet pappa å sette opp Apple TV`en som han hadde fått av oss, samt høytalerene pappa hadde kjøpt for en tid tilbake.. Endelig kunne han spille fra LP spilleren sin igjen.. Det var godt å se og høre!! 🙂

Gårdagensantrekk, min flotte Sandkjole, og ett vakkert nydelig perlekjede

Når vi kom hjem, så var det bare å starte å bære ut fra bilen og inn i huset.. Også var det bare å starte å ta ut gavene og se hva en hadde fått og prøve å plassere ting.. Vi fikk masse Rosendahl glass og tallerkener! Det var godt 😀

Her er gavene som vi bærte inn:

Det var en god del, som dere ser 🙂 Hehe..
Vi fikk plassert noe, og satt i hauger på hva som skulle være hvor.

Når vi stod opp i dag, så begynte vi på den store sopp plasseringen.. Du skjønner, min kjære, han synes at sopper er utrolig fine pyntegjenstander.. Så mamma og pappa og min storesøster, tok av.. Veldig veldig av.. Haha.. Så vi kan vel kalle at vi har fått en soppinfeksjon :p Men vi har fått krem, for føre var.. Nemmelig; Canesten.. Haha.. Gud jeg DØDE når den kremen kom :p Haha.. Men det passer jo fint til all denne soppen som har kommet inn i huset 😉

Men, må jo si meg enig. Det er jo veldig koselig med pynten 🙂

Senere på dagen, så dro vi til svigemor og svigefar. Her fikk vi servert pinnekjøtt.. Det er overraskende godt egentlig.. Jeg har ikke vært vant å spise dette. Så er foreløbi en ny ting for meg.. Men må si at jeg synes jo det er godt.. Men jeg kunne ikke tenkt meg å spist det på julaften.. Det blir litt galt for meg.. Jeg spiser ikke akkurat ribbe heller.. Men lukten må være der.. Også må jeg smake på svoren :p Men for meg er det julepølse, og medisterkaker, og surkål :p haha 😀 Så det er min julemiddag! 🙂

I morgen, eller om 12 timers ish så blir det å dra opp til Gardermoen og hente tuppa. Så skal vi til mamma og pappa, og feire jul igjen :p haha.. Da skal hun nemmelig få åpne gaver fra mamma og pappa.. Så på lørdagen, så kommer svigemor og svigefar til oss, for at de skal være med å feire jul med tuppa her hos oss.. Slik at de er her når hun åpner pakkene fra dem og oss 🙂 Så det blir 4 julefeiringer for oss i dag.. Haha!! 😀 Litt av feiring denne julen!!

Så når alt det er gjort, så blir det å sette i stand til nyttårsfeiringen som skal være her! 🙂 Gleder meg masse til å lage mat og pynte bord.. Dog jeg har jo litt å leve opp til.. Mamma og pappa er jo de sykeste på å dekorere og lage steming.. Så har litt til å leve opp til!!!

Så bare å starte!!!