Da bærer det til helg igjen!

Da var det snart helg igjen 🙂 Tid for nye moroheter og sprell! Jeg har bursdag på søndag, så blir litt feiring med litt kaffe og kaker på søndagen 🙂 Pluss det er jo fotballkamp på søndag 😀 Så det blir jo kjempe stas 😀 hihi!!

Jeg klarte noe veldig bra på onsdag.. Jeg datt i trappa :p.. AU skal jeg si deg det var.. Veldig veldig au..

Så slik er det det! Anbefaler ikke det altså.. Gjør veldig vondt… Hehe.. Er litt blå/svart på ryggen og..

I går ordnet mannen med bloggen min 😀 Ble meeeeget fornøyd 😀 Veldig braaa 😀

Kom over en artikkel som kan være grei å lese og være klar over om du har Iphone og ikke er klar over hva som stjeler batteritiden, og på apper som står å går selvom de ikke er åpnet på telefonen, kan være kjekt å sjekke ut dette:
http://www.dinside.no/928135/facebook-tommer-iphone-batteriet

Så om du sliter med dårlig batteritid så kan dette være verdt å vite 🙂 Jeg selv slet med at jeg syntes telefonen gikk så fort tom for batteri.. Men det er blitt litt bedre nå 🙂 Jeg vil egentlig ha ny telefon.. Har lyst på den nye Iphonen.. Men er litt for dyrt og min fungerer jo sånn ok ennå 🙂

Huff vet ikke om det bare er meg, eller om det er fler som mener dette.. Men jeg finner ikke noen fine klær om dagen.. Eller sko for den saksskyld.. Jeg synes det er utrolig lite pent ute om dagen.. Jeg prøver å finne pene gensere eller noen behagelige, men det skal jo være så himla mye skrift på disse.. Jeg har lyst på bare en plain enkel behagelig genser.. Jeg fant ett skjørt her forleden, ett blått lite skjørt på Floyd, de har ofte mye fint.. Men mye spes og… De har maaaaange pene kjoler der.. *sukk* Hadde jeg levd ett liv hvor hver dag var en fest, så hadde jeg eid mange av de!! Hihi!! 😀

Etter noen dager med regn her, virker det som det endelig skal bli opphold! I dag er det litt sol og opphold, så ser ut som at det kan bli en fin dag 🙂

Håper du får en fin dag videre 🙂