Da var mandagen kommet!

Hei og hopp!

Håper du har fått en fin start på uka og mandagen! På fredag så dro vi ut med båten for siste gang! Det var litt trist at dette ville bli vår siste tur ut med båten før høsten slår til, men det var utrolig deilig å være uttpå. Var vindstille, det varmet litt fra solen og vannet var mer eller mindre flatt!

IMG_2923 IMG_2922 IMG_2920 IMG_2925

Vi kjørte forbi Tønsberg Domkirke, og det da slo meg, om 9 måneder, 26 dager 8 timer og 4 minutter står vi der og sier vårt ja til hverandre, og er gift! Det varmet ordentlig inni kroppen på meg ved tanken om dette. Gledet meg virkelig! På kvelden koste vi oss med film og noe godt i glasset 🙂 Og ett noe omdiskutert bilde:p

Rødvin og gulerot? Dette var vist ikke innenfor:p
IMG_2928

 

 

Lørdag stod vi opp, og slappet av, før vi fikk besøk av ett vennpar som plutselig kom på besøk! Det var kjempe stas i og med at de hadde med seg den lille tulla de har fått! Gud og skjønn hun var!! Jeg fikk til og med lov å låne.. Men fikk beskjed av Marius at jeg måtte huske på at jeg måtte levere henne tilbake.. *Sukk* Er vist sånn når det bare er på lån gitt :p hihi!

Søndag ble det litt pakking som måtte til, en skal bo hos mamma og pappa denne uken.. Var rart å flytte inn på pikerommet igjen.. Hihi.. Har ikke bodd hjemme på 10 år nå snart.. Selvom det er litt anderledes når en er voksen enn ungdom, så er det litt med det å bo hjemme hos mamma og pappa igjen. Blir veldig koselig! Og litt godt å komme på jobb før 8 🙂 Mannen er på kurs i Oslo, og da var det lettere å bo hos dem enn å pendle fra Tønsberg når kurset begynner halv 9.. Får ikke opp den mannen før 6 for å rekke 6 toget inn.. Hehe!

I helgen så lagde mannen en IRC server, haha.. Det var lenge siden det. Har ikke sittet på irc på snart 8 år om ikke lenger.. Var rart, men kom fort på hvorfor jeg slutta og.. Slitsom å være på IRC og være jente.. Merkelig det der 😉

Håper du får en fantastisk uke! Vi blogges!!