Damdidam!

Jeg må si jeg hater å være hjemme.. Det er såååå kjedelig.. Tror jeg aldri kommer til å skjønne de mennesker som mestrer å gå hjemme dag inn og dag ut.. Er jo kjekt å få vasket hus og tøy og komme i kontrollen over det.. Men det er en dag.. Også er det gjort.. Hmm.. Men men, jeg trenger heldigvis ikke å bekymre meg for det  🙂

Jeg må jo bare le av legen min, kom til han i går siden stemmen ikke har kommet tilbake, og har fortsatt en hoste som er slitsom og som gjør vondt.. Kommer inn dit, og han klør seg i hodet, for på testene kommer det ikke ut noe som viser til hvorfor det har var så lenge, eller hva som er galt med meg.. 🙁 Men fikk beskjed om en mangel, kom ikke som noen bombe.. Jernmangel! Så nå går jeg på jerntabletter.. Igjen.. Får se om de hjelper, skal gå på de i 8-12 uker, blir jeg ikke bedre så skal jeg vist begynne med sprøyte..

Det skulle vist snø i dag, men det har kun regnet og blåst i hele dag.. Litt av desember måned, føler at vi er i september, oktober måned.. Ikke i desember.. Har hentet hagemøblene ute på plenen noen ganger. Haha!. Men nå har jo mannen kjøpt snøfreser, så da er det vist slik at det ikke snø.. Haha!

Åååh, jeg var så dum i går! Jeg så en kjole, og måtte jo seff prøve den, og den satt som ett skudd og var heeeeelt nydelig!! Den var fantastisk!! <3 Meeen.. hehe.. Så var det over til prisen på kjolen.. 7000!! SYV TUSEN KRONER for en KJOLE!!!!! *sukk* Så den kan jo pent stå på ønskelista mi??? hehe!

Var som i sommer så fant jeg en kjole av Sand, den er kjempe lekker.. Den kostet 3000, og var i overkant av hva jeg ville gi for noe, selvom det var en kjole som brukes til alt, den kan brukes på jobb, selskap ol.. Men så lot jeg hver å kjøpe den, fordi jeg heller ville bruke pengene på noe annet, så var jeg heldig når jeg dro tilbake litt senere, så var den jaggu meg på salg gitt!! 1500 kostet den da!! DA MÅTTE jeg kjøpe den!! Tihih!!

Den har vært ett godt kjøp. så er veldig glad jeg kjøpte den! 🙂

Til helgen skal vi bake pepperkaker, og lage pepperkakehus, tenkte jeg skulle prøve å lage deigen fra bunn, så det blir spennende!! Noen som har prøvd det før? 😀 Har kjøpt inn to bokser med deig itilfelle det skulle gå i dass!! Lagde pepperkakehus i fjor og, da tegnet Marius opp huset, før vi begynte å lage det… De fleste går kanskje ikke den veien, men må jo gjøres ordentlig når det først skal gjøres!!!

Jeg skal og prøve meg på kransekake og brune pinner. Sist jeg lagde brune pinner, ble det ikke akkurat vellykket, så vi får se denne gangen om det blir bedre da! Det var ikke noe galt med smaken vist, de var bare myke og ikke harde!

IMG_0603

 Det er rart nå en blir eldre, at det ofte er mer moro å gi ting enn å få ting, alt gleden er mye større.. Jeg har i 25 år fått adventskalender av mamma og pappa. Selv etter at flyttet hjemmefra hadde jeg noen pakker hengende der sånn når jeg kom innom, eller så fikk jeg det i bilen på vei til jobb.. I år lagde jeg pakkekalender til Marius, det var moro å kjøpe inn, tenke og faktisk klare å få pakket inn disse og hengt det opp uten at han fikk meg seg noe.. Er ikke akkurat sjeldnet noen av oss er alene hjemme.. Meeeen det gikk! Og det er like moro hver morgen han åpner en gave, er nesten mer spent enn han tror jeg noen ganger. Men det er litt av ett stev, å finne gaver, og ikke bare tulle gaver, noen blir det jo, men må være noe ordentlig og!! I dag fikk han microfiber kluter! Det har han nemmelig nevnt at han trenger, så da tenkte je; Hey, da kan jo det brukes som en gave!! Hehe!!

Men savner jo kalender selv, å ha den spenningen frem til 24 desember. det merkes at en ikke har en kalender i år 🙂

Fatter ikke hvordan mamma har pulla det av i så mange år! Det var jo ikke bare til meg, søstra mi skulle jo ha, og etterhvert kom det barnebarn som og fikk.. Desember måned er en koselig men stressende måned for mange.. Hvis du ikke er som familien Asmus og egentlig holder på hele året med julegaver.. Haha! Hele året er jo stress:p

Begynte med litt julegave innpakkning her, åå jeg koser meg sånn med å pakke inn gaver og pynte de, og høre på julemusikk og leve i min egen hverden akkurat der og da..

Om en uke så er vi London på denne tiden! Gleder meg til det, vi skal dra med svigemor og svigefar! Blir utrolig koselig å dra på tur med de. Er virkelig to herlige personer!! Også hjelper litt på at de liker meg og (merkelig nok)! haha!! 😀

Nå sitter den lille familen vår, Vanilje, Marius og jeg og bare slapper av, Marius klunker på gitaren sin, Vanilje vandrer mellom matskåla og teppet sitt, og litt opp og si hei her er jeg, og nå har jo jeg sittet og blogget! Nå skal jeg runde av for denne gangen, tenne litt stearinlys, høre på Marius spille litt og roe den heeelt ned 🙂

Så satser vi på at det slutter å blåse snart!!