Hverdagsliv!

I dag har jeg vært nede i Tønsberg sammen med min kjære svigemor for å handle inn litt julegaver 🙂 Jeg er jo en av de rare her i verden som faktisk synes dette er litt moro!! 😀 Så selvom jeg ikke har så mye stemme, og jeg egentlig ikke snakker så mye eller orker så mye er det godt å komme seg litt ut av huset og «se» andre mennesker og kjenne litt på utelufta (som er ca 2 min, ut av huset, inn i bilen, ut av bilen inn i huset:p haha:D) Meeeeeen anyhow! Jeg synes det å få gjort unna litt tidlig er deilig..
Nå skal det jo sies at Asmus familien er kjent for å begynne tidlig, vi er vel nesten ikke ferdig med juleaften, før handlen for neste år er i gang.. Haha! Men er jo kjekt 😉 Og siden min kjære samboer ikke synes det er fult så moro å kjøpe, så kan alltids jeg få gjøre moroa og få betalt for det!

Fikk kjøpt meg noe ordentlig nydelig roser i dag, er så utrolig glad i å ha blomster i huset, det gjør liksom noe med det 😀

 

Jeg lever jo med en ganske geek mann, og det har sine fordeler og ulemper. Fordelene er jo at han kan mer eller mindre alt.. Han er min guru der.. Og han får jo nesten mark i fingrene når jeg heller googler om ting enn å spørre han, men han synes det er litt søtt og (liker jeg å tro) Men for eks.. Vi lever i den verden at vi eier ikke noe TV, vi har ett stoooort lerret hengende på veggen, og en projektor hengende i taket.. Vi ser alt via Apple TV og Netflix, helt genialt.. Slipper alt mulig bøll rundt tv og signaler og lisenser pluss reklame!!.. 😀 hehe! Det som kan være ulemper når han gjør endringer på systemer som jeg akkurat har lært meg, som for eks, hvilken kanal ting skal stå på, hvilken port osv osv.. Så når jeg sa kommer.. Og setter meg ned, og gjør som jeg pleier, og plutselig fungerer det ikke.. Så sitter jeg gjerne som ett ?????? i ett par minutter, fomler litt, prøver litt, før jeg finner ut: Før jeg gjør noe dumt nå.. Så spørr vi.. Ydmyk; «Maaaaarius», *blunk blunk blunk*, «eeehm, hvordan får jeg på Apple Tven nååå?»
Så kommer det: «Du gjør jo bare slik, *sukk*».. Meeeen når han driver å endrer, og ikke sier i fra! Men han pleier jo egentlig å si i fra også følger jeg vel ikke allitd helt med.. Men ikke alltid like lett å holde med i svingene på denne karn!

Vi har jo og blitt så avanserte på lys her.. så nå har vi APP (Ja du leste rett, en APP) for å skru av lysene her.. Haha.. Late vi?? Neiiida!! Var som naboen vår sa: om noen år så er dere amerikanske i størrelsen.. haha! En får da ikke håpe på det! Men veldig praktisk, den har timer og alt.. Så veldig greit å stå opp på morgningen og lyset nede står på 😀 DET liker man når det er så mørkt og dystert ute.. ekke mye lys kvart over 5 på morgningen!

I år hadde jeg bestemt meg for å lage julekort… Haha.. Det kommer med tanken hvert år! Men tanken er jo god?? Vet vi bare er på 2 desember.. Men tiden FLYR! Plutselig er det den 20! og Vips! To late! Så jeg får vel bare svinge meg rundt.. Her har du noen eksempler på kort jeg har laget:

 

Jeg er ingen super på dette, men det kommer seg, er som baking, det blir bedre og bedre for hver gang en prøver! haha.. Sånn som visse andre ting her i livet og har jeg hørt 😉

Men nå folkens! Nå roper senga på meg…! Var oppe tidlig og fikk min kjære ut av senga, ikke at det plaget meg, for jeg sov jeg ikke akkurat uansett! Savner søvn.. Søvn er IKKE oppskrytt når en ikke lenger har det!!

Natti natt folk! Håper alle har hatt en fantastisk dag og får en god natt og sover søtt!