Det nærmer seg jul!

Selvom det ikke ser slik ut som det på utsiden, med grønne plener og pluss grader på dagen, så nærmer julen seg.. Det er nå bare 3 dager igjen til jul!!! Tiden går alltid så fort!!!! Plutselig er julaften der liksom.. BANG! Føles omtrent sånn ihvertfall!!

En tenker alltid at en har så god tid, det er jo leeeeenge til jul.. Haha! Så feil kan en ta! Fikk en sendt ut julekort? Haha.. Nei :p Men jeg er heldigvis ferdig med å handle inn alle julegavene, de er pakket inn, og huset er pyntet, og en trenger bare juletreet på plass!!! Dog det skal ikke pyntes før 23 desember! Men er greit å kjøpe det snart! 🙂 Vi hadde tenkt å kjøpe i dag, men så var det så mørkt når vi var ferdig med alt annet, så vi tar det i morgen istedenfor! 🙂

Jeg har fått laget serinakaker 🙂 De smaker sååå herlig! 😀 Dette er min yndlings julekake <3 Dette var og en julebakst jeg alltid lagde til min bestefar når jeg var liten. Så det ble på en måte en juletradisjon å lage det 😀

 

Det er rart når en blir voksen hvor anderledes en ser på julen. Når en er barn, er det bare det om å få pakker, å få det en ønsket seg.. Men som voksen så er det mer samholdet og det å være rundt familien, og sette pris på det en har. For min del, så er det å gi bort gave en gave i seg selv. Jeg har sittet i flere dager og pakket inn gavene som vi skal gi, og kost med meg å pynte de, og pakke de inn ordentlig. Det er litt av sjarmen.. For meg så må jeg pakke inn gavene selv og se litt ordentlig på hva jeg har gitt folk.
Men jeg må jo innrømme at julestemingen kommer ikke så lett av å se på det grønne utenfor vinduet.. Fikk dog ett bra tips i dag, en får se på bilder av snøen når den var her! Og late som den er her fortsatt!!

Se snøøøøøø!!!! Hihih!!

Nå håper jeg bare på at jeg kan bli frisk innen julen.. Lei av å kaste opp.. Og være kvalm og uggen.. Marius ønsker seg og synet tilbake.. Så vi har begge ønsker til jul! *legge i listen til nissen*

Kjenner at det å være ferdig med alle julegavene er godt! 🙂 Er noen jeg har slitt med mer enn andre i år..

Hadde tenkt meg ut på kransekake i dag, men tiden strakk ikke til.. Men mandlene er kvernet opp! Fikk kjøpt meg en kverner i går 😀 Så de er klare og bare å starte! 🙂 Så det blir nok prosjektet i morgen!! 🙂

En god kveld hilsen fra oss <3