Siste søndag i advent

Ja, tenk at om 1 dag er det jul! I morgen er det lille julaften!! 😀 Da skal trees pyntes!! Vi har tatt inn treet i dag, vi kjøpte det i går.. Det gikk overraskende fort, det var ut på Gjennestad.. Også gikk vi rundt å så, så sier jeg: DET! Det vil jeg ha!!!! 😀 Og det kjøpte vi!! Det var sååååååå fint!! 😀

 

 

Det var høyt og var fint å tett! Det ble stående i garasjen til i dag. Så etter at vi kom hjem, så vi på How the Grinch Stole Christmas. Vi har og fått sett på Alene hjemme! Det er sååå julefilm 😀 Så selvom snøen ikke er her, så har en fått litt julesteming 😀

Jeg fikk bakt julekake i går 🙂 Skulle til å begynne med kransekaken, men hadde ikke nok melis.. Det gikk litt mye under pynting av pepperkakehuset.. Hehe! 🙂

I dag har dagen gått ut på å vaske litt og rydde litt og gjøre klart til jul 🙂 Så plutselig kom mannen inn med juletreet 😀 *lykke* Vanilje fant sin plass fort! 🙂 Hun har snust litt på treet og vandret litt rundt det.. Men heldigvis ingen klatring i det ennå 🙂 Satser på at det ikke blir noe av..

Jeg fikk opplevelsen av dette med å leve med en geek igjen i dag.. Med alle disse dubbeditter og elektroniske dingser.. Marius dro ut for å vaske bilen.. Også drev jeg litt på her hjemme.. Også ryker nettet.. Og jeg bare hmm.. Nå får jeg ikke hørt på musikken min via Air-Play, ikke fikk jeg sett på noen serier. Og ikke fikk jeg justert opp lyset her hjemme.. Da dette går på wifien.. Trodde jeg.. Det har seg nemmelig slik at den applikasjonen vi bruker på lyset, den kan brukes også via 3G, en må bare velge det først… *føle seg veldig blond* Men uansett! Slik kan det gå! Marius ristet egentlig bare litt på hodet og regnet med at det burde jeg jo ha skjønt at det var bare å gjøre sånn :p But hey.. I learned the hard way :p

Litt senere på dagen fikk vi besøk av svigemor og svigefar 🙂 De kom med julegavene til oss og vi fikk levert til dem 🙂 Var veldig koselig å ha besøk av disse før jul, og få ønsket dem god jul 🙂

Kjenner at jeg er som en unge, har egentlig lyst å legge meg slik at jeg kan starte dagen i morgen 😀

Håper bare at kroppen min kommer seg snart slik at jeg kan få nyte kaker og god julemat 😀