Endelig er det fredag!

Endelig er det fredag!!! Ehm.. Hmm.. Tja.. Haha.. Fredag alt..! Jeg har jo hatt en tøff uke på jobb.. haha.. Nei off.. Det var godt med en myk start! 🙂 Var godt å komme på jobben igjen og 🙂 Var nok å ta tak i! Er rart hvordan det blir så mye som hoper seg opp når en ikke er der gitt 😉 Men det var bare å komme seg igjennom det, også så det egentlig verre ut enn hva det egentlig var gitt!! Dagen var lang, men det var nok mest fordi jeg nå var så mange timer uten min kjære.. Har jo vært vant å være med han hele dagen og nå skulle jeg ikke se han på noen timer. Og da går jo ikke akkurat tiden fort :p Men klokken slo fire og en kunne vende nesa hjem 🙂 Jeg hadde en kjempe snill kjæreste som hentet meg på toget 🙂 Det var veldig greit siden det regner sinnsykt mye!! BLÆ!!!!! Og det nok en overraskelse som ventet meg når jeg kom hjem! Han hadde vasket huset!! Snille snille kjæresten <3

Apropo rydde og vaske. I går gikk juletreet gitt… Jeg satt i sofaen og bare hørte at det drysset barnåler ned.. Så tenkte jeg, før dette går til helvete med mine kuler, tar vi de ned!

 

Det ble veeeeeeldig tomt i kroken da.. Det var litt trist.. Får se hva vi finner der nå! Er alltid litt trist når en «pakker» bort jula.. Da er det liksom slutt 🙁 Meeeen er bare å telle ned til vi kan ta det frem igjen! Eller hva? Hehe! Nå er ikke alt tatt ned da!! 🙂 Vi har ikke lyst til det ennå 🙂 Beholde liiiiiitt til!

Nå ser vi frem til en helg med NULL planer og egentlig bare slappe av.. Julen har jo ikke akkurat vært slapp av tid! Det er jo mye frem og tilbake, besøk hit, besøk dit og en får besøk! Så det er jo ikke akkurat fri fri! Men dog enn veldig koselig <3 Nå skal en bare slenga bena i sofaen og nyte kvelden med kjæresten! Ut skal en ikke i dette været!!! Blåser, regner og er skikkelig møkkavær!! Trodde det var vinter, men ligner mer på høst! Fysj!