Siste dag av ferien!

I morgen starter første arbeidsdag for 2014 for meg. Har hatt ferie lenge nå.. Jeg ble jo stemmeløs, og sykemeldt, også var det London, og ble syk når jeg var der, så har egentlig ikke vært på jobb siden slutten av november sånn fult.. Skal bli godt å komme seg tilbake til hverdagen igjen 🙂

Det blir spennende å se hva 2014 bringer.. Mamma blir 60 år, mamma og pappa feirer 40 års bryllups dag 😀 Så det blir mye som kommer til å skje på planen. Marius og jeg snakker og om å dra til USA og besøke tante Inger 🙂 Og hvem vet hva tiden vil bringe og hva som vil skje.

Jeg har lyst til å bruke tid på å bli klokere på meg selv på hva jeg vil gjøre videre. Skole, jobb.. Jeg har lyst å finne en jobb som gir meg noe og noe som utforderer meg. Kjenner at nå trenger jeg å komme meg videre. Jeg har jobbet på samme sted i snart 5 år. Og det er dessverre kommet til det punktet at jeg ikke lenger får noen ny kunnskap eller utfordninger i min hverdag. Men dette får en ta med tiden.. Jeg finner nok hva jeg brenner for tilslutt, kanskje jeg ender som baker?? 🙂 Det hadde jo vært moro.. Jeg synes jo det er moro å prøve ting, teste ting og lage.. En må bare øve på å bli flinkere på å få ting til å se pent ut =) Men øvelse gjør mester!! (har jeg hørt :p)

Da 2013 begynte å fjor lå jeg syk, da hadde jeg klart å få influensa. Marius begynte å bli dårlig i jula stakkars, men han «kom» seg litt, men jeg ble liggende syk.. Men det slo han litt senere, så da var det hans tur. Nå håper vi begge at 2014 kan bli ett bedre år for oss begge. Vi har begge hatt mye plager og håper på at 2014 kan bli ett år med mindre sykdom, og mindre plager.
Gleder meg til å begynne med treningen igjen 🙂 Det skal bli godt å komme ordentlig igang igjen 🙂 Finne igjen formen, ikke at det er noe krav eller noe jeg må. Men er jo litt greit å like det en ser i speilet… Men igjen så har jeg en fantastisk kjæreste som elsker meg for den jeg er, som jeg er utrolig takknemmelig for å ha. Han er den som gjør meg hel, og som får alt til å ha en mening. Jeg har hatt ett fantastisk år med han.

2013 har vært ett år fylt av mye, har 3 venninner som har fått barn. Alle har fått en skjønn gutt. Min bestekompis har fått en sønn. En annen venninne har forlovet seg. En annen venninne venter barn. En god kompis av meg og en av mine bestevenninner sa sitt ja til hverandre i juni!! Det var en helt nydelig dag!
Det har skjedd så mye!! 😀 Det er først nå en skjønner at vi er voksne mennesker, og at voksenlivet har begynt 🙂 Jeg har jo selv blitt huseier 😀 Hvem vet hva tiden bringer videre 🙂

Jeg er utrolig heldig jente som er omringet av så mange fantastiske mennesker. Som er glad i meg, og som jeg er glad i! Som bryr seg! Over og ut folkens! 😀 Ha en flott kveld videre og håper din start på 2014 har vært fin 🙂