Endelig i gang!

Ja da var mandagen kommet igjen!! Helgen går så fort!! *poff* og den var over!!!

Helgen bestod av at på fredag var det bare totalt avslappning etter uken.. Det var godt å komme hjem og legge seg på sofaen 🙂 Åpnet en flaske vin og koset oss med den.. Samt med litt snack Marius og jeg hadde kjøpt på torsdagen.. Hehe.. Det var jo litt festlig.. Vi dro innom butikken på vei hjem etter at vi hadde vært på en liten tur.. Også skulle Marius være litt morsom.. Så han skulle «spenne» ben på meg slik at jeg snublet og skulle liksom bare trippe litt ustø videre.. Men problemet var jo at jeg datt jo.. Så der lå jeg da.. Hahah.. Han ble så paff at jeg faktisk tryna.. Haha!! Så nok ett blåmerke på meg gitt :p hehe! Men men lo godt da 😉

Lørdagen våknet jeg med en overraskelse når telefonen ringte.. Det var Malcholm! Og han ville komme innom meg med sin vakre sønn på vei hjem! Åh!! *Lykke* Har ikke sett han på ett år og aldri fått møtt lillegutt!! Det var såååå kos!! <3 <3 Så satt vi på med han inn til Asker, hvor vi skulle videre med mamma og pappa for å feire bursdagen til mormor! Min vakre mormor ble nemmelig 87 år på tirsdagen! Så det måtte jo feires!! 😀 Det ble mat og kake 🙂 Jeg bakte muffins og winerbrød, og mamma tok med bløtekake.. Dessverre tok bløtekaka en liten snartur inom gulvet, men det fikk vi reddet med ny krem og bær på! Så det gikk så bra!!! 😀

Søndagen var det litt ro og fred i huset, jeg bakte litt eplekake, så skulle vi ut på en liten kjøretur for å prøve det nye kameraet til Marius og havnet på middag med svigemor, svigefar og resten av gjengen på furulund 🙂 Det var koselig 😀 God mat og dessert.. Hihi!! 🙂

I dag har vært en veldig god dag, samt at jeg ENDELIG tok meg en etterlengt løpetur!! ENDELIG er jeg i gang igjen.. Det gikk overraskende bra.. Ikke fult så rask som jeg pleide, men formen er ikke totalt borte.. Men igjen, har ikke løpt på 6 måneder nesten.. Har vært litt på mølla.. Men dette var første tur ute!! Og det var såååå godt!! Fikk meg en løpetur på 5 km og klarte det på 39 min 🙂 Etter at jeg hadde endt løpeturen hjalp jeg Marius med å fjerne grus som han hadde begynt på før jeg løp 🙂 Så da fikk en litt trening der og 😉 Åh, det var sååå godt å løpe igjen, og kjenne luften mot seg og utelukter og synet på vår! 😀 Jeg brukte treningsbuksa som jeg fikk av mamma og pappa til jul og en løpejakke.. Gud jeg elsker det tøyet! 😀 Det er såå deilig å lett å ha på seg når en løper.. Og det har så mye å si!! Men kjente at jeg ble ordentlig irritert på GPS sensoren jeg har kjøpt til pulsklokka mi.. Den er kjempe treig på å komme i gang, og på klokka står det at den har funnet satelitter, men den ville ikke fungerer ordentlig.. Grr.. Må prøve å se om jeg må bytte batterier.. IGJEN!.. Hmpf!! Er egentlig veldig missfornøyd med den.. Den er klumpete tung og stor.. Kunne tenkt meg en litt mindre en i grunn..
IMG_1485 IMG_1484 IMG_1487 IMG_1486

Sliten med glad jente!! 🙂

Ha en flott mandag videre folkens!! 🙂