Uken har begynt!

Mandagen er nå snart mot ende, og en ny dag kan begynne! 🙂 I dag har vært en full dag på jobb, masse å gjøre og til tider stressende.. Selvom dagen var omfattende med mye å gjøre følte jeg ikke at dagen skulle komme til en ende.. Klokka gikk ikke fremover.. Jeg viste frem mine bakeferdigheter på jobben i dag og fikk beskjed om at dette måtte medbringes på jobben, for å teste :p hehe.. Så da ble det litt muffinsbaking på meg 🙂 Så jeg tok oppskiften jeg brukte på lørdag og brukte den igjen.. Nå fikk jeg og tatt noen bilder 😀

I morgen har jeg bestemt meg for at det blir trening! Enten jeg vil eller ikke!!!! Så skal trene på jobben etter jobb i morgen.. For da slipper jeg å bli slapp og miste motet på vei hjem!! Det tror jeg er det beste!! 🙂 På tide å legge godteri på hylla (sier jeg mens jeg spiste en sjokoladebit;p) En kan ikke klage over kroppen sin uten å gjøre noe med det og faktisk endre mønster på ting.. Jeg er fæl på å småspise eller spise sjokolade.. Er faktisk litt avhenging av det… Men jeg er og streng mot meg selv, noe som kanskje blir feil og.. For da blir det slik…

Men men!! Håper at jeg kommer tilbake til «kroppen» min fort 🙂 Så i morgen er det løping og styrke som står på agendaen! 🙂 Så får vi håpe at jeg endelig finner motivasjonen til å begynne for fult å trene igjen.. Når kan en jo håpe at været holder seg slik at jeg kan begynne å løpe litt ute etter jobb igjen 🙂 Nå er det meldt vinter igjen.. Hmm.. Vi får nå se!! Jeg er ihvertfall klar for vår!! 😀

Nå har jeg akkurat hatt en ny ufrivillig photoshoot.. :p Det skal alltid taes bilder når Kristine er sliten!! Haha!!