Endelig var det fredag!

Hei hei dere! Nå er fredagen her!!! Svjoooosj så var uken forbi.. Dog enn en har følt at uken har tatt laaaaang tid.. Huff!! Vært lange dager og mye  å gjøre. Men det har vært deilig å komme inn i jobben fult igjen.

Denne uken har det skjedd litt av hvert. Mandag stresset jeg på jobben, siden jeg hadde telefonvakt.. Jeg logget meg på, og satte på frem til 10 før jeg oppdaget at Hey, jeg har ikke telefonvakt… Gledelig overraskelse!! Tirsdag jobbet en litt overtid, så da var en ikke hjemme før 7 på kvelden, onsdag så var det problemer med toget.. Det var signalproblemer mellom Asker og Drammen.. Fuck… Hmm.. Hva gjør en da? Jo en ringer mamma og pappa og spørr om de vil ha besøk 😀 Her fikk vi spist middag, og pratet og hygget oss, men vi ble der aaaalt for lenge.. (sånn klokke messig.. ville jo gjerne være der mer, men en skulle på jobb) Klokka ble litt mye før vi bestemte oss for å dra, men jeg har jo som alle vet verdens snilleste pappa! Så han kjørte oss hjem… 😀 Vi var ikke hjemme før litt før 1, stakkars pappa var ikke hjemme før halv 2 🙁 Så igjen; tuuuuuuuuusen tuuuusen tuuuusen takk verdens snilleste pappa!!

Onsdagen dro jeg å møtte Anita etter jobb! Det var så utrolig koselig!! Marius skulle jobbe overtid, det skulle ikke ta så alt for lang tid… Sa han………….. Som du skjønner av alle prikkene så stemte ikke det helt :p Siden Anita måtte hjem og sitte barnevakt for sine søsken, så dro jeg til Drammen, klokka var halv 8 når jeg dro fra Asker, satte meg på en kafe i Drammen og slappet litt av der.. Så begynte jeg å tenke litt på om hvis Marius plutselig skulle bli ferdig og tok en drosje til toget så ville ikke jeg rekket det toget han tenkte å ta.. Så jeg gikk avgårde til Drammen togstasjon. Drammen togstasjon er meget koselig.. *kremt* Så her satt jeg da.. Klokka passerte 9, klokka passerte 10, klokka passerte 11, også ble den 12 gitt… Kvart over 12 var siste toget hjem…….. Det rakk han heldigvis.. Så vi var hjemme i 1 tiden.. *trøtt* Så i dag ble dagen ekstra lang.. Jeg er jo sånn som egentlig ikke trenger så mange timer søvn.. Men to dager med så sent hjemme, også tidlig opp, da merker en det på kroppen.
Så nå skal det bli godt med helg!! 🙂

Satt på jobben i dag..  Også ser jeg ned på hånden min, så tenker jeg, jøss har jeg klart å komme borte øyenskygge eller no i dagtidlig, jaja.. Vi får ta det bort.. AU! Det var ett blåmerke gitt!!! Hahah!! Jeg får jo blåmerker på de merkeligste steder.. :p

Vel vel!! Det var ukens oppdatering!! 🙂 Håper alle får en flott kveld videre og en fin helg 🙂