Ferie! 

Da har jeg ferie!! Er en rar følelse.. Jeg har jo vært sykemeldt lenge, det tærer litt på meg. Men er noe annet å være sykemeldt enn å ha ferie. I hvertfall på samvittigheten.

Vi har fått besøk av USA! Min grandtante og hennes datter har kommer i anledning i vårt bryllup! Det er så hyggelig! Vi dro innom mamma og pappa på torsdag siden det er der de bor. Marius ville dit siden han hadde bestilt Apple Watch fra tante Inger! Var kjempe godt å se tante Inger igjen. Angie har jeg ikke møtt siden jeg var 3, så det var veldig hyggelig!

Vi kunne ikke bli der så lenge siden vi hadde møte med han som skal fotografere oss. Vi jar fått noen bilder og herregud! Jeg gleder meg sånn til at han skal ta bilder den dagen!!  

    

Utrolig flott bilder!! Angie skulle løpe Kristina løpet her i Tønsberg. Jeg hadde lest at det var mandagen(klarte jo å lese info for 2014.. Ups) Men så ble vi alle litt usikre, så tittet jeg på nytt og da var det på lørdag! Siden min niese har bursdag nå 1 juli, så skulle vi ha feiring på lørdag, men den måtte vi jo flytte til fredag! Så da ble det en hyggelig feiring hos min søster på fredag. Så ble Inger og Angie med ned til oss!

          

Vi fikk nydelig elgkjøtt og dessert 🙂 en kjempe koselig dag!

Lørdag så gikk Angie og jeg en lenger tur, så hun fikk varmet opp litt. Det jeg ikke viste var at det var turnering på golfbanen.. Haha.. Men men! Det gikk bra! Så tok Marius med Inger og Angie en tur med båten, jeg kjørte bilen min ned slik at Angie kunne få dusjet etter løpet.  Så møtte jeg de i byen, vi tok en liten tur med båten sammen alle sammen. Været var jo helt nydelig!!

    

Hun løpte 10 km! Det kan jeg tenkte meg var varmt i sola!! Men hun gjennomførte!! Kjempe flink!

            

Vi hadde tenkt å spise ute, men etter litt diskutering ble det reker og sommerskinke til middag! Var godt det og!!

Søndag så var Marius og jeg hos hun som skulle ordne kakene våre, også dro vi å spiste på Furulund! Ordentlig norsk mat! Det ble kjøttkaker med poteter og saus 🙂

        Mandag så slappet vi bare av, samt var en shopping tur i Tønsberg før vi dro til Asker, her skulle vi hente snuppa for hennes tid hos oss til sommerferie 🙂 vi tok med oss Silje hjem 🙂 i dag har vi nytt været, jeg jobbet i går og i dag, og nå har jeg sommerferie!!

Bare 4 dager igjen nå!!