Vips!

Ja, nå tikker klokka, og den tikker FORT! Nå er det bare 16 dager igjen!!! I dag så leverte vi ringene til inngravering og pussing. Var rart å ta den av nå.. Den har vært så lenge på..Men er jo greit å få en helt nypusset ring bryllupet!

Vi har vært heldig med været en god stund nå, vært grei temperatur.. Blåst litt kaldt, men solen har varmet godt når den har stått på 🙂 Nå i dag har det kommet en god del regn, men tror naturen har godt av det 🙂 Og da har en ikke så dårlig samvittighet på å gjøre ting inne. Jeg merker ihvertfall det, at når sola er fremme og det er godt og varmt så vil jeg nyte tiden ute, og være inne noe sted. Så slike dager er greit engang i blandt.. Bare dette ikke blir den norske sommeren i år.. At vi har alt brukt opp sola og kun vind og regn.. Siden været har vært så knall fikk jeg endelig brukt den nye sommerkjolen min!! Elsker den!

 I helgen var vi en tur i Stavern med ett vennepar! Det ble en meget hyggelig båttur 🙂 vi dro lørdag morgen, og hjem søndag formiddag før vinden blåste opp.

Vi spiste en bedre middag ute og hadde en meget hyggelig aften 🙂

      Ellers så har mannen vært på sitt utdrikningslag, det skjedde forrige helg. Han ble meget forbauset når Philip kom inn på soverommet og sa god morgen! Haha.. Hørte bare: «å faen».. Haha! Men han hadde en knall dag med gutta!! Veldig happy for det.. Nå gjenstår det bare å se hva han gjorde på det som jeg ikke fikk vite.. Det får jeg vite 4 juli!!! Spennende!!! (Gruer meg litt og, haha.. Vet aldri hva som kan dukke opp der)

Jeg disket opp litt frokost til gutta før de skulle avgårde 🙂

  En smule stresset mann, hva hvor hvem tanker og spørsmål :p


Jeg har endelig fått ordnet med slør og tiara! Nå gleder jeg meg til prøvetimen hos Kathrine som skal fikse håret og sminken min! Meget spent!!

Håper du får en flott dag videre!