God helg alle sammen!!

Hei hei!!

Da er det snart tid for helg igjen! Forje helg var prydet av bursdagsfering for verdens beste svigemor!! Hurra for Solveig som hadde bursdag 1 mars!! Vi fikk nydelig mat, vi spiste kylling tandori, med nan brød! Var utrolig nydelig!! Svigemor er utrolig flink til å lage mat!! 🙂 Skal legge inn bilder fra bursdagen senere 🙂 Etter middagen var det tid for kaker, hun hadde laget ostekake og en herlig firkløver kake, samt det var bløtekake! Nam nam!! haha!! 😀
Søndagen var preget av bursdagsfeiring for Frode samt fastelavens 🙂 Jeg hadde laget muffins og krydderkake, samt min svoger som hadde bursdag (3mars) hadde laget verdens beste og vannbakels! Mamma stod for nydelige boller og kakao! Litt av en helg!! Masse godt å få 😀 Bilder kommer av dette også senere 🙂

Uken har vært en trist uke med dårlig vær! Minner meg alt for mye om høst! Det har blåst og regnet. Ikke koselig vær  i det hele tatt!!

I går var Marius og hentet snuppa! Så i dag er jeg hjemme med henne mens han er på jobb 🙂 Veldig koselig å få henne en dag før så vi kan ha henne litt lenger 🙂 Er litt støl i dag etter treningen i går.. Jeg må jo virkelig si at den appen jeg fant har vært fantastisk! Har nå og funnet en ny en app, den heter Fit Woman, så den har jeg tenkt å prøve ut litt og, den har forskjellige programmer i forhold til hvordan type kropp du har, samt at en kan sette sammen ett eget program! Men jeg har og tenkt å fokusere på løpingen min igjen. Det er det og som kan hjelp på my «love handels» som en så pent kaller det.. Haha!! Kjenner de er litt i overkant på hva jeg føler som komfertabelt 😉 men det kommer seg fort håper jeg.. 🙂 Handler bare om motivasjon og vilje 🙂 Må bare finne den igjen :p Men er bare den første kneika som er tøff på å komme i gang igjen etter en litt for lang pause, vet at så fort jeg kommer inn igjen vil det være godt og en føler seg bedre med engang 🙂 Så er ingen unnskyldning. Kjenner bare det skal bli godt med vår og godt utevær og ikke regn og unnskyld språket, drittvær! Hehe!!

Håper du har hatt en flott uke og får en fin helg!! 🙂