Her kommer blogg nummer 2 for i dag!

Siden jeg hadde litt problemer med å laste opp bilder i stad har jeg fått supermannen min (Marius) til å hjelpe meg! Så her kommer bilder til bloggen 🙂

På lørdags morgen var det tid for litt kvalitetstid til frokost, min kjære hadde savnet dette, så da stelte jeg i stand litt forkost til oss

Som sagt var i bursdag på lørdagen for Solveig! Vi ble møtt av slafs, og sludd

Vi hadde en liten tuppe som lagde litt show, onkel Marius har fått nytt navn: «Masa» Marius er nok litt vanskelig å si! Hun vil absolutt heller ikke si Solveig for farmor, dette er og forblir mormor eller momo.. Hehe! Er ikke så lett da stakkars liten!!

Masse nydelige kaker

 

På søndagen var det bare å stå opp og forberede kakene! 🙂
Jeg skulle lage winerbrød, krydderkake og muffins 🙂

Jeg fant en ny oppskrift på krydderkake denne gangen, så jeg brukte faktisk tyttebær i den! Den ble meget saftig og god!! 😀 Så den ble jeg meget fornøyd med.

Det ble og laget muffins med yoghurt og blåbær, var en ny vri jeg og prøvde der, muffinsene ble veldig saftige og gode! 🙂 Bilder av har Marius på sitt nye speilrefleks kamera. Han er blitt min nye blogg photoshooter.. Haha! Han tok bilder mens jeg baket og stod i, samt han tok bilder hos mamma og pappa for meg 🙂 Skal få lagt ut disse og etterhver som jeg får de 🙂 Men det var litt av bursdagsferingen for Solveig ihvertfall