God lørdagskveld! (men som ble mandag)

Dette innlegget skulle egentlig ut på lørdagen, men grunnet litt tekniske problemer og litt annet diverese ble det litt venting gitt! Men her er en liten oppsumering! 🙂

Beklager så mye at jeg ikke har blogget så mye.. Men har fortsatt ikke vært i toppform… 🙁 Så det hadde ikke vært noe annet enn klaging som hadde kommet fra min munn her 😉 Så kanskje like greit.. hehe!!

Har ligget rett ut mer eller mindre i litt over en uke nå.. Er kjempe lei!! Men heldigvis er jeg på bedringensvei! 🙂 Det har vært noe dritt.. Jeg har aldri sovet så mye i mitt liv.. Noe som har vært veldig godt.. Jeg har jo trossalt slitt med søvnproblemer i over 1 år.. Og først få sove nå har vært utrolig deilig!! 🙂

Vi har fått tuppa en uke tidligere enn hva vi skulle ha hatt!! Vi hentet henne torsdag, men siden vi skulle jobbe fredagen var min kjære svigemor en engel som passet på hennes fra torsdag til fredag 🙂 Hun kom strålende fornøyd for å ha vært hos farmor var kjempe stas og koselig!! 🙂 Og jeg var utrolig heldig som fikk nydelige røde roser av mannen når han kom hjem

Så siden det har kommet så mye snø, så tenkte vi at da må det jo være moro å være litt ute i snøen! Så vi fikk kjøpt ett akebrett også aket vi! 🙂

 

Når frøkna var ferdig med aking var det kakao tid:) Det ble hjemmelaget kakao med marshmallows.. 😀 Det var veldig godt etter litt aktiviteter ute 🙂

På søndagen skrev frøkna litt brev og puslet litt før vi dro til mine foreldre for at hun skulle få leke med Silje og slikt før vi dro opp for å levere henne..

Det er rart at det er tøffere og tøffere å levere henne.. En merker at det blir fryktelig tomt og stille her uten henne 🙁

I dag har jeg jobber litt overtid! Hadde litt å ta igjen etter fravær i desember og januar 🙁 Så da var det  på tide å ta en liten bunke.. Fikk jobbet nærmere 4 timer overtid.. Så klager ikke, selvom dagen blir lang og en kommer realtivt sent hjem 🙁

Jeg fikk levert inn ringen min og etter mitt uhell 🙁 Men nå blir den tatt inn og så da går det vel greit 🙂

Oooh, jeg har forresten kommet frem til min nye tattovering! 😀 jeg har hatt lyst lenge å bygge på noten min.. Men ikke helt vist hva… Jeg har jo denne fra før:

og da tenker jeg å bygge videre på den med dette:

For å så lage det ut til dett Cherry Blossom Tree:D

med noe blading av dette:

 

Så blir nok mange overtidstimer for å få betalt dette! 🙂 hehe 😀

 

Håper dere får en flott kveld videre og en god uke 😀

Vi blogges!!