God mandag :)

Hei og hopp alle sammen 🙂

Håper du har hatt en fin start på uka 🙂 Samt en flott helg, min helg startet med litt jobb på fredagen.. Eller jeg vil ikke kalle det jobb.. Jeg satt med Evry hele dagen, i håp om å få løst ett problem jeg har.. Meeeeen det klarte de ikke.. Men uansett så var jobb dagen ganske kort.. Kvart på 11 var det tid for å dra opp til Lysebu hvor vi skulle ha GPS samling. Det var en faglig samling.. Meget spennende og i grunn. Vi hadde en foredragsholder, han hadde om det å gjøre hverandre bedre. Dette var ett veldig unikt og veldig lærerikt foredrag. Om hvordan de minste ting, kan egentlig gjøre en hverdag bedre eller dårlig, både privat og jobb 🙂 Har du tenkt over hvordan du hilser? En god morgen når du går forbi, å faktisk gidde å hilse? Og det å heller hilse med navn ved mulighet enn bare ett enkelt hei.. Det kan faktisk gjøre dagen til deg og noen andre bedre 🙂 Og sanningen er jo, har du det bra, vil og andre ha det bra, fordi du viser glede og utstråling!
Foredragsholder er sikkert kjent for noen av dere som har sett på i mesternes mester, han heter Marco Elsafadi. Han var veldig flink til å få deg med og inn det han snakket om.. Og det var i en akkurat passe mengde.
Etter det var det litt øl, vin og mingling før jeg ble hentet av min fantstiske kjæreste!! Han er jo virkelig verdens beste mann som kommer henter meg.. Var meget godt å komme hjem og sove i egen seng 🙂 Og særlig sammen med min kjære mann <3

Ellers gikk ikke helgen på så mye mer, mest avslapping og serietitting 🙂 Dog enn vi har sett ferdig Rules of engagement… Trist!!! Det var en utrolig hysterisk morsom serie!! 😀 Så vil si lørdagen var meget behagelig.. Samt at jeg fikk sushi!! 😀 Mannen bestilte det til oss!!! Gud og godt!! Jeg har crava det i snart 6 måneder.. Haha!! 😀 *nommenom*
Søndag ryddet vi litt i bodene, og jeg ryddet i scappetingene mine. 🙂 Er greit å få litt orden i ting 🙂 Jeg tror til og med jeg klarte å få til brettekortet som min søster har gjort som jeg aldri helt skjønte hvordan hun hadde klart det.. Før jeg satte meg ned og prøvde på søndagen.. Og det gikk jo bedre enn forventet!! 😀 Så det var moro!! 😀 Jeg må snart og øve meg på å lage noen kaker.. Har ett prosjekt som skal skje.. Og tiden tikker!! Fysj!! Hehe!!

I dag har dagen gått på jobb, og jeg har endelig fått begynt å trent litt igjen.. Kjente at det gjorde meg godt.. Jeg kjente at jeg ikke helt følte meg vel med meg selv og kroppen.. Selvom jeg kanskje er litt streng på meg selv.. Og mitt kroppsbilde.. Så vil jeg gjerne både finne tilbake til løpeformen og litt av den kroppen jeg liker.. Og det er IKKE den jeg sitter med nå.. Hehe.. Men, jeg snakker ikke om å gå ned i vekt, som alle kjemper mot.. Jeg har vel innsett med årene at tallet på vekten egentlig ikke forteller om kroppen i bunn og grunn!! Men jeg vil mer det å holde vedlike, og «stramme» opp litt og det å kunne føle seg vel 🙂 Er vel det vi alle ønsker? Jeg er jo av den typiske jentegruppen som egentlig aldri vil bli 100 % fornøyd.. Men jeg har vært der, altså fornøyd :p og tenker meg dit igjen 🙂 Det er egentlig ikke så mye som skal til, gleder meg mest til å få begynt å løpe ordentlig igjen.. Merker jeg har savnet det!! 🙂 Blir nok ikke løping som jeg drev på med før.. Det har jeg ikke tiden til nå.. Det blir ikke så mye igjen av dagen når en er ferdig 4 på jobben, hjemme klokka 6 og da kanskje skulle tenkt seg å løpe en time eller to… Men det kan jo bli på de dagene en ikke jobber til 4! Og etterhvert, så kan en begynne å løpe litt ute igjen og! Akkurat nå har det ikke vært så mye vær å løpe i, jeg er ikke så glad i mørket at jeg hopper ut i det midt i en snø storm!! Hehe!!

Jeg fikk en bok av mamma og pappa ang 50 smarte tips til fettforbrening.. Den er ganske interessant å lese.. 🙂 Kan komme med litt tips og råd når den er lest og en anbefaling når den er lest ut! Foreløbi er den verdt å lese!! 🙂 Er egentlig mange ting en ikke tenker over som kan påvirke både den ene og den andre veien!! 🙂 Så det er kjekt å vite 😀 Alt jeg vet, og alt en burde vite er som så: Alt med MÅTE!! 🙂 hehe..!!

Jeg har tenkt litt over treningsprogram, og egentlig funnet ut at jeg ikke har ett ordentlig målrettet et.. Så om du har tips eller råd her så tar jeg gjerne imot!! 🙂 Hovedsakelig går min trening ut på som på alle jenter more or less, mage, rumpe og lår :p hehe.. Men igjen jeg er og opptatt å få trent armer 🙂 Pr dags dato så tar jeg armhevninger, sit ups, pull ups, benløft, planken, burde være flinkere på knebøy og utfall.. :/ så det er noe jeg bare må prøve å fokusere mer på!! 🙂

Merker jeg er meget spent på onsdag, for da skal jeg nemmelig være med på nettmøte med kunder. Jeg skal svare på spørsmål, kanskje det kommer ett fra deg angående pensjon? Hvem vet?? 😀 Vel jeg gleder meg masse!! Her har du en link til facebooksiden: https://www.facebook.com/events/1417405261832024/?context=create evt: https://www.gjensidige.no/privat/nytt/01-14/pensjon-a Her kan du alt nå legge inn spørsmål 🙂 Om ikke kan du vente til onsdag klokka 15:00 da er jeg på plass forann skjermen og er der frem til 17:00 Synes det veldig bra at pensjon blir ett tema som blir minnet på og som begynner å interessere folket! For det er utrolig greit å vite hva en har krav på fra arbeidsgiver, samt rettigheter etter, og hvor mye en kanskje må spare for å kunne leve slik du gjøre i dag den dagen en blir pensjonist! Jeg må jo selv si at jeg selv har litt angst for pensjon! Jeg er bare 27 år, men tiden går fort! Og plutselig så er jeg pensjonist da.. Og kanskje ikke har spart opp en krone ved siden av.. Og hvem vet hvordan regler det er når jeg går av!!! Haha!! Kanskje jeg må jobbe til jeg er 80? Hvem vet??? Uansett!! Gleder meg til å høre fra deg!!

Håper du får en flott uke forann deg!! Min skal nok bli flott! Vi snakkes 😀

 

Iphotoboot er ganske moro 😉 hehe