God mandag!

Da var uken begynt! Og vi har jo hatt ett knall vær i dag og!! Vi blir jo helt bortskjemte her!! Vært en uffattelig deilig dag!! En kan jo til og med få litt farge av denne varmen! Har fått en del farge i helgen 😀 Og ingenting er bedre enn det 😀

Hørte at i Oslo har det vært ett voldsomt tordenvær i dag! Men vi slapp unna!! Vi har nesten ikke hatt en sky på himmelen.. Så det kan en ikke klage på 🙂

Nå er bilen min endelig klar!! Mens jeg tok meg en liten gåtur til butikken for å handle inn litt saft og diverse, jeg var litt lei av å drikke vann.. Vann er godt.. Veldig godt.. Og jeg drikker mye av det.. Men noen ganger trenger jeg noe med bare liiiitt smak i og noe å varier litt med.. Så da tok jeg meg en tur i butikken, også har jeg sett at det har kommet noe som ikke inneholder hverken sukker eller kalorier. Så da måtte en jo teste det.. Og det er litt sånn at en trenger bare noen få dråper for å få litt annen smak enn bare vann.. Jeg syntes det i hvertfall var godt 😀


Jeg har foreløbi bare smakt på fersken og nektarin, og syntes den var veldig god. Mannen har prøvd seg på ananas 😀

Se på den flotte bilen min da dere!! Er den ikke blitt fin og blank!!! 😀 Nesten så jeg ikke tørr å kjøre den.. Tihih!!


Siden det har vært så fint vær, så benyttet jeg meg av å ta meg en løpetur.. Jeg fant jo den fine lysløypa sist jeg var ute å gikk, og den tok jeg tak i dag. Det var en kjempe fin tur for intervall trening.. Jeg har ikke akkurat vært så flink på det.. Så her var det å spurte opp bakkene.. Og gud jeg kjente melkesyra i beina og blodsmaken i munnen.. Herregud!! Følte meg i uffattelig dårlig form! Men det er bare å trene så kommer det seg etterhvert! Men det ble en liten tur på 4,6 km.. Og føler meg fornøyd med det.. Jeg har hatt to dager med lange gårturer.. Og kjenner de i beina :p haha.. Kjente at jeg var ute å gikk en mil i går! Hihi! Men det var en veldig god gårtur! Så veldig glad Therese ringte meg og spurte om jeg ville være med! 😀

Jeg hadde forbedret meg på fitness og max performance i dag.. Så det er jeg jo fornøyd med og 😀 Dette var en av de bakkene jeg spurtet i dag, den ser ikke bratt ut, men når en kommer opp i den så er den brattere enn hva en vil den skal være :p Og dette var en av de mindre bratte..

Dette var resultatet etter går dagens gårtur:


Håper du har hatt en flott mandagskveld! Og får en flott uke! 😀 Nå må jeg begynne å øve på sangen min jeg skal synge neste helg!!