Dagen etter dagen!

Vel her var det jo ikke akkurat den store 17 mai feiringen, men håper dere fikk en feiring av dagen. Vi fikk besøk av foreldrene av Marius på kvelden, det var veldig hyggelig 🙂

I dag våknet en opp til knall vær og en lå og solte seg og slappet av før det poppet inn en melding av Therese som lurte på om jeg ville gå tur i det fine været. Og det ville jeg jo veldig gjerne! Siden det var så fint vær bestemte vi oss for å gå en lang tur 🙂 Turen ble på litt over 1 mil, så ikke akkurat super lang tur, men det ble en ordentlig deilig og god tur, men litt klatring og hopping og øving på balansen.. Vi gikk kyststien som er fra Melsomvik og tilbake.. Turen begynte ved å gå fra golfbanen hos meg, og videre nedover mot Melsomvik.
Tuppene på tur!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vi gikk ett stykke inn i skogen før vi kom inn på kyststien. Utrolig vakkert og idyllisk å se på. Det var så grønt og frodig og ordentlig vakkert! Var litt som Therese kalte det «Ronja løvedatter» skogen, og jeg følte meg litt enig i det! Var litt som tatt ut av en film og vandret i kulissene! Utrolig deilig!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_1841

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så kom en hjem og la seg litt forjent mener nå jeg meg ned, og slikket litt mer sol, også nevnte jo Therese på at de skulle dra å spise softis litt senere på dagen siden de ikke fikk gjort det i går.. Og da kjente jeg på at ååh, det vil jeg og ha!! Det er jo liksom 17 mai og spise den softisen.. Så min snille kjære dog syke mann kjørte oss en tur ned til Tønsberg slik at jeg kunne få meg en is! Vi spise dog ikke softis, men vi spise italiensk kuleis! NAM!!! Det var godt det!! 😀 Var veldig koselig og deilig på brygga i Tønsberg 😀 Så vi nøt isen og dro hjem 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Så nå skal en nyte resten av kvelden og det fine været. også kanskje jeg tar meg en liten løpetur senere i kveld! 😀 På den ruten jeg fant i går 😀 Hihi!!