God mandags kveld!

Hei og hopp 🙂

Håper du har hatt en flott mandagsdag og en fin start på uka 🙂 Jeg har ihvertfall hatt en fin dag.. Dog enn min dårlige natt med søvn :/ gikk å la meg i 10 tiden, bråvåknet litt over 11, så sov jeg til halv 1, så neste gang i halv 3 tiden, så klokka 3, 4, halv 5, 5 også ringte klokka.. BAH!! Men så ble dagen bedre 🙂 Kom meg på jobb og hadde noen møter, også var det telefonvakt 🙂 Jeg hadde med meg treningstøy og var fast bestemt på å stikke ned etter jobb og ta meg en økt.. Men innen lunsj hadde jeg hatt nærmere 40 samtaler.. Så var relativt gåen i hodet..  Så sa til meg selv.. Havner jeg over 55, så drar jeg hjem og trener hjemme.. Og jeg havnet på noen og rundt 70.. så var passe ør i hodet, men dro hjem, dro innom Kiwi, og hentet ut en skjermbeskyttelse til jobb pcen min 🙂 Er kjekt å slippe at folk glor ned skjermen på toget 😉 Så spiste jeg middag, også tok jeg en treningsøkt her hjemme.
Trente rockering og brukte den 7 min appen 🙂 Tok den i 3 runder, og litt av mine egne treningsøkter 🙂 Så det var realtivt deilig! Hadde en fin økt på 45 min ish 🙂
I morgen håper jeg på å få tatt meg en liten løpe økt på 30 – 45 min.. Forhåpentligvis har jeg ikke tapt meg så mye etter min pause med løping, slik at jeg kanskje kan klare 8 km i morgen 🙂

I går tittet en litt på OL, også kom svigemor og svigefar på besøk 🙂 Det var meget hyggelig 🙂
Er greit å se på OL når en har stooor skjerm 😉
 

 

Det ble litt curling titting, ishockey.. Vi ventet på skiskyting felles start, men den ble utsatt :/ så det var litt kjedelig 🙁 Hadde gledet meg til det!! Det er egentlig veldig spennende å se på 😀 Men men! Det var nå ikke noe å gjøre med det!! 🙂 Nå er det snart natta for meg 🙂