Hei og hopp:)

God mandag! 🙂 Håper du har fått en fin start på uken!! 🙂

Håper du har hatt en flott helg 🙂 Siden sist så har det ikke skjedd så voldsomt mye, har vært litt trening og jobb 🙂 Men min rockekarriere står på standby intill videre… Den knakk!! Haha!! Min kjære var rastløs og hadde litt for mye energi.. Så han vill prøvde den, det gikk to runder, så skulle han stoppe den, og *klunk* der lå halve dele på stue gulvet gitt!! Haha!!

Så det blir dårlig med rocketrening inntill videre!! Jeg hadde endelig funnet en fin treningsprogram på det og, denne fant jeg her:
http://iform.nu/trening/treningsprogrammer/rockering-6-ukers-program

Dette er veldig enkelt å følge, og gjør at en føler at treningen gir litt mer «enn å bare rocke». Gjør en det ordentlig, så blir en veldig støl og en merker det godt!! 🙂

Kom over denne artikkelen; http://www.aftenposten.no/familie-og-oppvekst/–Konkurrerer-om-a-fa-sma-barn-7476466.html#.Uwt2S3kk_wI og kjente at jeg ble nesten provsert.. Når ble vekt på ufødte barn mer viktig enn å få ett friskt ett? Nå konkurrer en om være slankets mulig under graviditeten, få det «letteste» barnet og trene og holde seg fit…
Jeg er med på den at en skal trene og holde seg i form, og ikke bare ligge å daffe fordi en er gravid.. Det er ikke farlig å bevege på seg eller å trene så lenge det er moderart.. Og jeg synes og at en skal kose seg med graviditeten og nyte tiden en har forann seg. Den dagen jeg blir gravid kommer mitt fokus på at barnet skal ha det bra, og være frisk og gjøre det jeg kan for å holde meg frisk og i form med tanke på tiden en får etter fødsel og under fødsel.. Men i dagens samfunn er det dessverre blitt ett veldig fokus på å ha det perfekte liv, den perfekte kroppen og være best og flinkest i alt.. Det er den nye moten på markede.. 

På fredag så fikk jeg støpt på negler, funnet kjempe koselig sted i Oslo;  http://www.strogetnegldesign.com
V
eldig koselig folk som jobber der i ett lite lokale 🙂 Det kan være vanskelig å finne frem, siden du ikke ser de i selve strøget, du må inn en grå dør, det er den døren du ser etter Harmoni frisørsalong.
Ble veldig fornøy med neglene. Må tilbake da.. For når jeg kom hjem så klarte jeg selvfølgelig å brekke deler av tommelen :/ Så skal dit på torsdag! 🙂 Hun var villig til å stille opp på lørdag, men jeg så ikke poenget å dra inn lørdag, da blir det så mye mas å komme seg inn til Oslo bare for det.. Overlever jo det 🙂


Så tok vi en liten tur til mamma og pappa, for Marius skulle kjøpe ett speilrefleks kamera, så da skulle vi til Asker uansett. Så da dro vi på fredagstaco 😀 Det var veldig hyggelig.. Og veldig godt å se tantebarna mine igjen!! Sondre kastet seg inn i armene mine.. Åh *smelt*

Så kvelden gikk på å føle seg litt forfulgt av en paparazzi :p haha.. neida var ikke så ille.. Men nesten :p

 

Så tok vi toget hjem og kom oss hjem, det var godt å legge seg 🙂
På lørdag var det litt OL titting, før vi startet å se på James Bond, hvor vi så endte på ett hyggelig besøk hos Henning og Philip 🙂 Her ble det drukket litt med vin og hyggelig prat 🙂

Henning hadde kjøpt en cider som var bygget på hvetemel.. Den var utrolig god, var litt øl konsistens. Så var meget spennende å smake på det!! 🙂

Det var litt surt, for i det jeg dro hjem på fredag tikket det inn en melding om at ringen min var ferdig.. Endelig!! Den har vært dypt savnet!! 😀

Men nå er den tilbake på hånden sin!! Fin og ny! Den er tatt inn og pusset! 😀 *wee* 😀

Ellers er det ikke så mye nytt.. Bortset fra at det blåser helt enormt om dagen! I går var vi nesten sikker på at huset kom til å lette, eller at vi plutselig ville få ett tre igjennom taket! Fysj! Det var ordentlig ekkelt!! 🙁 Får håpe det gir seg snart nå!!