God påske alle sammen!!

Så var påskeaften her! 🙂 Vi hadde en liten feiring av bursdagen av meg som var og bursdagen til min søster som kommer på onsdagen. Da henter vi også snuppa, og spiste litt kaker og diverse før hun ble med Silje hjem og skulle overnatte, vi hentet jentene torsdag kveld, da Silje ville være med over til oss.. Noe som var meget koselig! Så på fredagen ble det en liten harry tur over til Sverige for å handle inn litt mat og påskegodt. Vi hadde egentlig tenkt oss med 8 båten, men det ble ikke før 14:00, men det passet fint, da alle hadde fått våknet opp og spist forkost og slappet av litt før avreise.

Vi kom oss på båten og fikk heldgivis en sitteplass på båten.. Det var ikke bare bare! Var ganske fult, men vi fant en plass og fikk en meget hyggelig livlig ungdomsgjeng ved siden av oss… Hehe.. De var veldig høfflige da.. Det skal sies.. Det var en del blikk på oss med disse to jentene.. Jeg hadde jo trossalt med meg en jente på 10, og en på 7, og hun på 10 er jo nesten like høy som meg.. Men veldig mange fikk ett avslappet blikk når de hørte «tante» eller Kristine og ikke mamma fra jentene :p Ikke at det er uvanlig å ha fått barn tidlig, men med min høyde, så går jeg ikke for mange som 27.. Men trenden i dag er jo å vente til en er nærmere 35 før en får det første barnet.. For meg synes jeg det er sent.. Men igjen så hadde jeg tenkt å være gift og fått de barna jeg ville ha innen jeg var 30 :p Det er bare å glemme:p hehe! Men men! Uansett! Jentene fikk møtt på Kaptein Kid og hadde det moro med ballonger og tegnekonkurranse og skattejakt!


Vi spiste litt mat før shoppingen begynte, var godt med litt mat i magen igjen.. Så var det å begynne og traske.. Og det var ikke bare bare å ha meg seg to tupper som ikke ville noe annet enn en leketøysforretning.. Hehe.. Så etter en stund så ble det spørsmål om de måtte sitte i bilen resten av turen eller slutte å tulle.. Da ble det fort orden på jentene gitt.. Hehe!! Jentene fikk handlet litt leker og godterier, også satte vi veien hjem.. Var to slitne jenter når vi kom hjem.. Så de sovnet fort!

I dag har vi lekt ute, grillet mat, Marius har vasket bil(vasket, polerte, vokset, etter eller annet :p), samt lagt om til sommerdekk, jentene synes det var litt spennende men og litt kjedelig. Så var de på påskeeggjakt.. Jeg hadde nemmelig gjemt påskeeggene dems.. Så de lette huset rundt, og var litt frusterte her stakkars, før de tilslutt etter noen hint fant disse.. Så bestemte vi oss for at vi måtte jo og gjemme Marius sitt! Så hans ble også gjemt med hjelp av jentene 😉 Hehe.. Så kom svigemor og svigefar innom (farmor og farfar), det var hyggelig å få besøk av disse i dag på selve påskeaften! 🙂 Været har jo vært helt nydelig i dag! Blåst litt men masse sol og varme! En fikk til og med «solet» kroppen sin litt

Viktig å bygge hytte! :p

Når kvelden kom så ble Frost satt på, dette er en film jentene elsker å se, og vi fikk til og med en egen oppvisninger under filmen med våre egne skuespillere 🙂

Nå er jentene lagt og en skal bare slappe av resten av kvelden 🙂 Ha en flott påskeaften du også!! 😀