Stillheten senket seg

Og med det var påsken over for denne gang! Hatt en helt nydelig påske med så ufattelig nydelig vær!!! De to siste dagene har jo vært som en varm sommerdag i juli! Helt utrolig herlig!! 🙂 Men det ble veldig stille her etter at barna hadde dratt.. Ble veldig tomt her.. Veldig uvant etter å hatt liv her i 5 dager.. Vært utrolig koselig.. Ungene har lekt og kost seg og Marius og jeg har nytt påsken så det holder med synet av disse to jentene leke og pusle. I går så fikk Marius henta bobla til pappa! Så nå står den i vår oppkjørsel klar til å pusses opp!! Det skal bli godt å se den i ordentlig i stand igjen!! Den er jo egentlig så utrolig pen!! 😀

 

 

 

 

Det blir en del timers jobb med den.. Eller det BLIR en del timer.. Men er ikke sånn at den skal være ferdig i morgen, så da har Marius noe han kan pusle med, og han synes det er greit å skygge banen når jeg ser på fotballkamp uansett.. Tihih.. Skjønner ikke hvorfor :p

Har fått brukt de nye vektene mine, men vibrasjon, gud det er moro og bra!! De tar skikkelig 😀 Tok ikke hele opplegget i dag, tok bare mage og armer, men skal prøve å kjøre fult program, evt dele opp, for tror ikke jeg skal begi meg ut på hele opplegget med det første.. Det tar ganske heftig på.. Så kan være greit å kjøre armer og rygg en dag og ben og mage en annen dag!! Hehe!!
Jeg har og en annen øvelse jeg har å holde på, nemmelig ett oppsett som består av dette:

Leg raises er tøffe når en kommer opp i noen stykker, når jeg var oppe i 70 stykker på crunches, så ble det litt tøft.. Da sliter jeg litt med å fortsette.. Men må bare fortsette å ikke gi opp. Planken har jeg alltid likt å bruke så den går greit.. Squat treningen har jeg ikke begynt på ennå.. Så den skal en og komme i gang med.. Er veldig greit å finne noen treningsprogram å ha hjemme. I hvertfall til lappen er i boks, kjenner at motivasjonen for å busse opp til treningssenteret etter en dag på jobb ikke er det store når en først har kommet seg hjem, og stresse over å få trent for å rekke bussen hjem igjen :p Så da får en finne andre alternavtiver til å trene, og jeg har jo fått så mye fint treningsutstyr til å trene hjemme!! Så da er det jo ingen sak.. Jeg har ikke vekter som de har på treningsstudio, men har ihvertfall noe jeg kan trene hjemme med.. Og det kommer en langt med om en utnytter det!! 🙂

Var på en liten kjapp løpetur i dag og.. Siden en nå var barnefri :p Så tok jeg meg sjansen til å løpe litt.. Tempen var jo så fin ute, var jo 12 grader.. Men jeg hadde på meg litt for mye.. Er vant med at det blir så fryktelig kaldt om kvelden, når solen har gått ned.. Så jeg kjente at varmen kom på og at astmaen min slo inn litt.. Ikke så veldig behagelig i grunn.. Men da vet en det til i morgen 🙂 Om været blir likt som i dag.. Det er jo ikke sikkert.. Men det ble i hvertfall en kjapp løpetur på 3,5 km.. Så bedre enn ingen løpetur i det hele tatt 🙂

Skal bli godt å komme tilbake på jobb, selvom det har vært veldig deilig med fri.. En setter så utrolig stor pris på de fridagene en har! Det er ordentlig deilig når en får en liten ferie.. Nå blir det veldig kort uke neste uke, jeg har fri mandagen, samt at det er jo 1 mai og 2 mai har jeg tatt meg fri.. Slik at da får jeg en langhelg der og!! Det gjør ikke noe det 😉 Er kjekt å få brukt opp litt pluss tid og ferie dager.. Er jo ikke alltid en rekker å ta ut all ferien sin.. Veldig greit å bruke slike inneklemte dager til slikt 🙂

Jeg håper du har hatt en strålende påske og fått nytt fridager og ladet opp til jobb, skole eller hva enn du skal gjøre for uken som kommer!

Ha en flott kveld videre!! 🙂