Gooooood jul!!

Hei dere!! Da er det julaften!! Tenk det!! 😀 Selveste julaften er her 😀

Jeg har hele mitt liv vært oppvokst med at på julemorgenen, da får jeg en kurv med noen små gaver, som oftets var det når jeg var liten gaver fra klassevenninner, etterhvert som jeg ble eldre, var det småstæsj, som film, spill, nøtter, godterier ol, dette ble satt i kjelleren til mamma og pappa ved siden av nissen som stod der.. Dette ble åpnet til 3 nøtter til Askepott med tiden.. Ble liksom min lille juletradisjon..

Og etter at jeg flyttet til Lier, fikk jeg kurven på min dør av min snille pappa.. Verdens beste!
Men jeg skal jo innrømme at både det at jeg ikke hadde noen pakkekalender fra mamma i år, og viten om at det heller ikke ble noen julekurv å åpne på julaften morgen gjorde at jeg kjente at denne morgenen ville bli litt anderledes enn andre år.. Men sånn er det når en flytter 🙂 Så jeg hadde jo innfunnet meg i at det ikke ville komme noen kurv 🙂 Jeg prøvde meg på en gisselsituasjon på at om det ikke var kurv hos mamma og pappa, ville jeg ikke ta med kakene.. Men måtte se at det slaget var tapt..

Men i dagtidlig.. Så hadde jeg fått en sms, hvor det stod:
Gisselsituasjonen er avklart. Gissel fryser og vil inn. Pent pyntet. Klem
Telefonen ringte og, det var pappa, jeg svarte, og han spurte om jeg hadde lest smsen.. Fikk beskjed om å lese den først, også ringe opp igjen.. Så jeg gjorde det. Leste den og takket for at jeg fikk kurv uten å tenke noe mer over dette.. Så står vi opp, også får jeg en ny sms av pappa, hvor han skriver at det var så pent pyntet med julelys hos oss, kunne ikke jeg sende ett bilde til mamma.. Dette fikk meg til å lese smsen han sendte først engang til.. Og plutselig så tenkte jeg; Hei.. nei.. kan ikke være.. Pappa er ikke så gal?? Men jeg måtte se.. Å joda.. På trappa, så stod det en julekurv til meg:D

 

Jeg har jo bare verdens snilleste pappa!!! Tenk at hn kjørte helt til Tønsberg for å gi lille jenta hans en julekurv!!! Jeg er fortsatt i sjokk!!!!!!!!! Tusen tusen tusen takk pappan min!!! *The dad who saved Christmas* Er nesten litt sånn det føltes der og da!!

Så var det å åpne og kose seg med kurven som var fylt med kos og namme 🙂
Da kunne en sette seg til rette og se på 3 nøtter til Askepott

 

Nå er det straks avgårde til mamma og pappa på julefeiring!! 🙂

God jul alle sammen!! Håper alle får en super flott dag!! 🙂