Lille julaften har kommet!

Ja dere! Nå er det lille julaften  😀 Snart julaften 😀 Er som en unge nå altså!! 😀 Gleder meg så til i morgen, møte mamma og pappa. søster og svoger, og ungene! Samt dette er Marius og min første julefeiring sammen! Så er jo en spesiell dag sånn sett 😀

I dag har dagen gått ut på å være nede i Tønsberg en tur og handle inn litt diverse ting 🙂 På vei hjem var jeg sikker på at jeg ikke ville overleve bussturen.. Det var ett rent h***** å sitte på.. Han kjørte så brått, så fort og ikke minst ujevnt.. Huff.. Meeen jeg kom meg hjem.. Fikk tatt ned julepynten som skulle opp til juletreet 😀 Gledet meg såå til å begynne å pynte!

Haha! Jeg prøvde meg mens jeg ventet på å få pynte treet på kransekake.. Hahaha.. Dette er vel det mest latterlige jeg har gjort!!! Huff! Det ble ikke noe bra.. Men jeg skal ikke la hver å dele bare fordi det ikke ble bra!! 🙂 En må innrømme og tørre å vise sine feil.. Og dette var min store bommert.. Den ser ikke ut!!! Men smaken er topp! Så det er ihvertfall bra!!

Juletreet ble pyntet og en kunne se på Grevinnen og hovmesteren, blir liksom ikke jul uten den 😀 Hahah.. Ler like godt hver gang!!

Men juletreet ble slikt:

Er passe fornøyd.. Er første gang jeg pynter treet.. Hjemme hos mamma og pappa, så pyntet vi barna, og når vi hadde lagt oss så endret pappa på det.. hihi! Men nå er det ingen som endrer det :p

Jeg er jo verdens heldigste! Jeg har fått julesokk!!! Jeg har aldri hatt det før!! 😀 så det var kjempe stas når jeg så i trappen!! 😀 Der stod det en sokk til meg 😀

Det er veldig mye skriverier om dette med pass på julematen, og hei og hopp med vekta og ikke for mye godterier.. Synes at folk skal slappe av og kose seg jeg.. Men ja det finnes jo begresninger.. En trenger jo ikke å stappe trynet fult og overdrive.. Men en må unne seg litt godt 🙂

Men i dagens samfunn så er jo hverken eller galt.. Spiser en for mye, så er det galt da passer en ikke på vekta, eller ikke tenker over «konsekvensene», spiser en for lite, er det galt, for da passer en for mye på vekta og ikke lar en unne seg noe godt..  Hvor er grensa? Og hva er det som er akseptabelt ? Nei, synes folk kan begynne å tenke mer over sine egne vaner.. Og ikke alle andres.. Slutte å bry seg om hvem som spiser hva, hvordan andre ser ut..

Nei nå er det jul! Bare en time og 15 min igjen 😀