Home sweet home <3

Det er en sannhet i det: borte bra, men hjemme best. Må absolutt si meg enig i det. Selvom det er veldig godt å skjemme seg bort med å spise litt annen frokost, eller det at den er ferdig laget, og at sengen rer opp seg selv, nye håndkler. Klager jo ikke på sånn luksus. Men dog det å komme hjem til egen seng, bad, hus generelt, det er noe med det!! 🙂

På torsdag så dro vi avgårde til Torp, og fløy derfra kvart over 7, landet i London, Gatwick kvart over 8 🙂 Vi tok drosje til hotellet, fikk en veldig hyggelig taxi sjåfør 🙂 Annkom hotellet, gutta fikk i seg litt mat, mens vi jentene tok bare noe å drikke. Vi bestemte oss at klokken var såpass på at det var like greit å finne rommet og legge seg for å ta London med fult batteri. Noen bedre enn andre. Stakkars Marius hadde fått beskjed om at han hadde rift på øyet, så han var litt redusert og hadde mye smerter, men han klarte seg fint 🙂

The happy cupple <3 Puppy love 😉

 

 

 

 

 

 

Fredagen stod vi opp, spiste frokost, og begynte traskingen. Vi dro til Oxford Street, Bond Street, Old Bond Street, Regent Street, og vandret dette opp og ned, vi fikk sett i butikker, spist fish and chips og drukket godt øl 🙂 Vi var og innom Hyde Park som hadde Winterwonderland, ett stort julemarked, med matstasjoner, og masse dill og handle. Da kjente jeg litt på forskjellen å kjøre bil ned til steder og det å fly. Ikke like lett å få med seg alt en vil ha med!! 😀 Fant en del julepynt jeg kunne tenkt meg! Men vansker å få det med hjem 🙁 Vi fant til og med en egen M&M butikk!! Den var 4 etasjer!

  

 

Når shoppingen var ferdig, vendte vi nesen til hotellet igjen, klokka var blitt nesten9 på kvelden.. Så vi hadde trasket i mange timer.. Marius hadde veldig vondt i øyet og.. Så med de andre spiste litt mat, så prøve pakket jeg litt og.. Vi hadde nemmelig bare en stort koffert og en liten håndkoffert.. Så en måtte sjekke litt ut om en fikk plass.. Enn så lenge så gikk det greit :p Så vidt..

Så gikk vi for å møte de andre 🙂 Og hadde en koselig kveld 🙂

 

På lørdagen så dro vi først til Covert Gaarden, her fant vi masse små butikker, og handle gater, en morsom gate å vandre i.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Så bestemte vi oss for å dele oss, så Marius og jeg trakset videre, og havnet i Bond Street, den gaten er jo bare elsk.. Jeg får ikke nok av Louis Vuttion, eller Tiffanys & Co <3 Vi vandret gatene opp og ned, egentlig fordi vi prøvde å huske hvor Victoria Secret lå hen… Etter litt opp og ned i gatene fant vi den.. Da var det bare å begynne det gale virrvarre, gud og mye mennesker :p men vi fikk nå plukket ut noe, jeg hadde gitt Marius oppgaven å finne 😉 Så han fant og jeg la oppi kruven, glade og fornøyde gikk vi til kassa, og når summen som dukket opp på skjemen fikk meg litt til å stusse.. Det stod plutselig 488 pund.  Ja du leste lett, 488 pund! Jeg tenkte.. Hmm jaja.. og betalte.. Så gikk vi ut, og vandret litt til, jeg klarte ikke helt å slå fra meg summen, så jeg satte med ned når Marius var inne i Hugo Boss foretningen for å se etter en frakk.. Tar opp kvitteringen og ser.. På den ene BHen som ble kjøpt så kostet den alene 215 pund… Jeg bare WTF!!! Så etter litt tanker og prosses, så fant jeg ut at nei.. Den leverer jeg tilbake.. Så vi gikk tilbake.. Først for å finne ut om den faktisk kostet det.. Eller om det var feilpriset.. Jeg tusler inn med posen og spørr damen der.. Og joda.. Det stemte det.. For det var vist en designer BH.. Oh loard! Vel til kassen gikk jeg, og fikk tilbake bhen og litt annet div.. Så summen på kassalappen ble plutselig litt anderledes.. Den kom på 108 plutselig 😉 Og det var greit!! 😀 VS skal ha for utrolig god service 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etter at vi hadde gått ferdig Bond Street, så tenkte vi å dra ned til Kingston, men vi ble enig om at klokka var blitt litt mye for å dra dit. Ettersom at butikkene kanskje stengte klokka 6 og vi var på vei dit  i 5 tiden. Så når vi gikk av på Sheperds Bush, så sa jeg at her ligger Westfield! Og dette er jo Eurpas største shopping senter 😀 Så da vandret vi inn dit! 😀 Dette er jo egentlig Bond Street samlet i ett stort kjøpesenter!

Mye mindre folk og.. Var jo egentlig håpløst å vandre i gatene.. Gud og fulle!!! Men jeg fant litt div jeg 😀 hehe!

 

 

Så dro Marius og jeg hjem,  og jeg begynte igjen med pakking.. Og nå sleit jeg litt mer gitt! Hvordan skulle dette gå????? :O Slet litt med å finne lys i tunellen nå gitt :p haha.. Men tilslutt fikk jeg til..
Jeg hadde slitt med kvalme hele dagen, men plutselig kom det kjempe sterke magesmerter uten like.. Så natt til søndag var ingen koselig natt. Jeg lå bare å vrei meg av smerter og var så kvalm at jeg ante ikke hvor jeg skulle gjøre av meg.. Det var en meget lang natt!!

På søndagen var ikke formen noe koselig heller. Frokosten kom i retur, kvalmen steg og smertene i magen var intense.. Men vi fikk sjekket ut, også dro vi til Westfiel nok engang, var egentlig greit, for det regnet og var ikke koselig å gå ute..

Her vandret vi noen timer før vi vendte snuten mot hotellet og ble plukket opp av taxien som kjørte oss til hotellet. Så var det å sette seg på flyet hjem! Det var en utrolig koselig tur med svigemor og svigefar 🙂 Var kjempe koselig at de ville være med til London med oss:D
Var godt å komme seg hjem.. Selvom natten til i dag ikke har vært noe bedre.. Sliter fortsatt med smertene.. Det begynner å bli slitsomt, og veldig vondt.. 🙁

Satser på at det blir en bedring snart! Nå skal en prøve å sove litt! 🙂