Pakke pakke pakke

Pakke, pakke, pakke! Og nei jeg snakker ikke om å åpne pakker, eller å pakke inn gave, nei jeg snakker om pakking til LONDON ;D Gleder meg veldig til avreise.. Og jeg klarer jo ikke å la hver å begynne å pakke.. Men nå skal det sises det, at jeg har en tendens til å pakke ned, pakke det opp igjen, legge til eller ta ut tøy :p Så da kan det ta litt tid!!! Meeen!! Jeg liker å være sikker på at det jeg tar med meg er nødvendig og vits å ha med og ikke bare vil oppta plass..

Åh, jeg trente i går.. Kjente det var lenge siden!!! Var godt å komme igang igjen! Kjente at jeg ikke er 100 % i form ennå, så jeg tok det ikke heeelt ut.. Kjenner at kroppen min ikke er såå glad i å gå på antibiotka, blir så kvalm :/ Men bedre enn å gå rundt å være syk! 🙂

Det snødde godt på søndag, og på mandag kom det litt, og nå ligger det hvitt ute! Og det er sååå koselig 😀 Er liksom noe annet så fort det kommer snø på bakken i denne mørketiden.. Det lysner litt opp 🙂

I dag er sånn jeg blir aldri varm dag 🙁 Er kjempe kald og blir IKKE VARM!! Men er veldig godt å ha peis når en er litt frossen i kroppen.. Så nå sitter en forann peisen, med en kopp te..

Peis er utrolig deilig å ha. Vakkert å se på å! Vi er jo heldig som kan åpne peisen og ha åpen peis. Det er fantstisk å se og høre det knitre og se flammene brenne og kjenne varmen.

Til og med Vanilje er glad i peisen og når vi fyrer i den, da finner hun god posisjonen på teppe og maler og koser seg.

 

 

 

 

 

 

Det skal bli godt å komme seg til London! Shoppe litt, spise god mat, drikke litt øl og bare nyte tiden. Blir en svipptur inom VS igjen 😀