Lille nyttårsaften :D

Ja dere, om 26 timer er det 2014! Tenk, året har gått så fort!! Men har jo vært ett år fylt av mye. Huskjøp, leilighetsalg, Londontur x 2, 17 mai feiring første gang i huset. Vi bygget terrasse til huset, vi har fått vært på ferie i Danmark, slottsfjell har vi opplevd..

Gulvet ble forresten ferdig i går! Og det ble noe heeelt annet!!! Det er helt utrolig!! Det ble så flott!!! Utrolig dyktig mann jeg har <3
IMG_0906

Følte en liten stund at jeg var tilbake i Lier, hvor mitt bad havnet i hele leiligheten :p

Men resultet ble helt nydelig når det ble ferdig 😀

Her hadde vi spisestuen før. Den er for øyeblikket flyttet for anledningen i morgen, men Marius og jeg lurer litt på om vi skal ha det sånn videre.. Vi likte det sånn.. Så vi får se! 🙂 Må bare finne noe å ha i kroken der.. Den er litt tom.. Hehe!

Samt nå har vi feiret jul her, og i morgen skal vi ha nyttårsfeiring! Gleder meg 😀 Det blir så moro!! I dag har det blitt handlet inn pynt til bordet, og resten av maten og drikken 🙂 Så nå er vi good to go! Bordet er dekket og klart! Er nesten fornøyd med bordet.. Men har ikke så stort bord.. Så passer ikke så bra med så mye mer..

Hadde en tuppe som var veldig flink å hjelpe meg dekke 🙂 Det var meget stas:)

Det har kommet opp bordlapper 🙂 Slik at alle vet hvor de skal sitte 😉 hehe!

Mannen min var så snill å vaske huset mens jeg dillet rundt på kjøkkenet.. Jeg er meget spent på desserten jeg skal lage i morgen.. Måtte gjøre noen små forberedelser i dag!

Skal lage en dessert i morgen som heter Nyttårsdessert.. Dette består av stekte kranskekakeskriver, bringebæris, og mandelkrem i sjokoladeskåler.. Det var sjokoladeskålene jeg måtte lage i dag.. Det er veldig enkelt! Det du trenger er sjokolade, solsikkeolje, og ballonger.

Her kommer min måte å gjøre det på,

Først varmet jeg opp en kjele med vann, da den kokte opp, puttet jeg en større bolle over kjelene hvor jeg hadde i sjokolade og solsikkeolje. Jeg brukte 70 % sjokolade og Dronning sjokoladen samt 1 ss solsikkeolje 🙂 Når dette var smeltet ventet jeg litt før den ikke var så varm.. Jeg hadde fått hjelp å blåse opp noen ballonger, ballongene skal nemmelig brukes til å lage skålene med.. 🙂 En må passe på at sjokoladen ikke er så varm, for da kan det fort skje at ballongen sprekker.. Skjedde ikke med meg, men det kan jo lett skje.

Jeg dyppet så ballongen i sjokoladen, dette ble da seende slik ut:

 

Så i morgen skal de fylles med marsipankrem 🙂 Så får vi se hvordan det blir!! 🙂