Godt nytt år!

Godt nytt år godt folk! Håper du hadde en flott feiring i går og at en kan glemme de vonde minnene fra 2013, huske de gode og gå inn i det nye året med mot og glede for ett nytt år fylt med nye muligheter for ting en ikke fikk oppnådd i 2013.

Jeg har ingen nyttårsforsetter i år.. Det pleier jo alltid å være: trene mer, gå ned i vekt, passe på å være mer med venner og familie, bli flinkere til å holde orden ol.. Men en holder det jo sjeldent.. Og jeg vil heller nyte tiden enn å stresse over disse tingene en skal love seg selv på å bli bedre på.
Familie og venner er såpass viktig for meg, så det er ikke vanskelig å holde det løftet akkurat.. Men det skal ikke være nødvendig å ha ett løfte på det.

Gårsdagen vil jeg si ble en vellykket kveld! Jeg er overrasket over hvor bra det gikk. Maten ble bra, desserten ble bra! Det var en lang dag med mye følelser i forbindelse med at dette var vår første nyttårsfeiring, som vi skulle holde, lage mat, dekke bord og ha selskapet.. Kjente at når gjestene gikk at det var godt å legge seg. Jeg var veldig heldig som hadde en fantastisk kjæreste som ryddet før han kom å la seg.. Var veldig deilig å stå opp i dag..

Vi hadde først en forret, det ble aspargis og seranoskinke, så var det kalkun med waldorsalat, poteter, rosenkål, rødkål og saus.. Saus ble lagd fra bunn med kraft (ekkelt med den innmaten :p haha :p) Men jeg fikk det til :p og sjyen fra kalkunen 😀 Med god hjelp av Philip ble den bra!!! Er veldig glad for at jeg fikk hjelp der 😀

Desserten ble noe som heter Nyttårs dessert 😀 Den består av kransekakemasse, marsipankrem og bringebær is 😀 Den ble overraskende bra 😀 Sjokoladeskålene ble bra 😀 Glemte dessverre å ta bilde 🙁

Noen bildedryss fra gårdagens

  

 

Alt i alt var kvelden helt perfekt, med godt selskap og jeg fikk mitt nyttårskyss av min kjære <3