Lilleplutt er snart stor! 

Om en uke og en dag er det ett år siden vårt mirakel kom til verden. Tenk at det har gått ett helt år!! Hvor ble tiden av?? Den har løpt fra meg helt. Jeg husker fortsatt dagen han kom, omveltning av at jeg gikk fra å vente vårt barn, til at han plutselig var her. Gleden men og frykten. Endelig skulle vi få vite om det var en liten jente eller en liten gutt, og når de i operasjonssalen spurte: hva skal barnet hete da?? Så svarte vi: vel først må vi vite kjønnet! De syntes det var like spennende å se som oss.. Og plutselig var lille Oliver ute. Plutselig var vi foreldre!! Og nå er han straks 1 år!! 

I dag har mannen bursdag! Det ble ett lite selskap i går med jeger gryte, også lagde jeg ostekake, Snickerskake og en kake for mamma. Jeg har i all tid trodd at ostekake er vanskelig eller avansert.. Men det er super enkelt.. Det eneste er tiden det tar.. For det tar laaaang tid, mye venting.. Er ikke så god på det.. Hehe!! Snickerskaken var veldig enkel. Mannen ble fornøyd med mat, kaker og gaver. 

I dag lagde jeg arme riddere til frokost, så koste vi oss med det og tar dagen litt som det kommer med litt avslapning, så skal mannen bort og skru litt på bilen sin senere. Gratulerer så mye med dagen skatt!