Monday blues!

Ja da var helgen over! I helgen har vi vært 3 barnsforeldre.. Det har vært livlig her! Kjempe stas!

På fredag så hentet vi krypet, også de to andre, og dro hjem. Her ble litt litt spilling av «Den forsvunnene diamat», og en liten film før natten kom 🙂

På lørdag spiste vi frokost og hadde en hyggelig morgen, før vi dro på kino og så på Planes 2, kjempe stas for barna. De koste seg masse. Da vi kom hjem så spiste vi middag, spilte litt mer spill, samt ungene bega seg ut på oppdrag å synge på singstar.. Da rømte «mor og far» opp.. Hehe..
Vi fikk lagt barna etter en dag fylt med spenning og moro. Så senket roen seg i huset. En merker på at det var 3 barn i huset. Man hører at det er flere enn ett barn her, men igjen, vi har hatt en veldig hyggelig og fantastisk helg.

Søndag kom Solveig og Sten innom for å feire bursdagen til krypet som var 25 august. Det ble kake og kaffe.
IMG_2917Vi var og heldig å få besøk av bestekompisen min og fruen. De kjørte forbi fra Larvik og tittet inom på vei hjem! Veldig hyggelig å se de!! Og de hadde til og med en liten gledelig nyhet! Så dette var kjempe stas..!

Så leverte vi alle barna, dro innom mamma og pappa på vei hjem.. Veldig koselig. Men fysj og tomt det var her i huset når vi kom hjem.. Var bare litt lille mjauebarnet som var her..

Vi har endelig fått bekreftet at vi får lokalet vi ønsker i bryllupet så det er ennå en ting på checklista som vi kan hake av.. Marius har laget siden fra bunn! Den er utrolig fin… www.kristineogmarius.no (hvis du vil se). Kjenner at ting begynner å faller på plass. Veldig godt. Nå kan en senke skuldrene, og roe litt ned.

Dette var bare en rask oppdatering 🙂

 

Håper du får en fin mandag! 🙂