Lille lørdag!

Ja da var lille lørdag ankommet.. Snart bærer det til helg igjen. Jeg har ligget syk siden mandag med feber og svettetokter uten like.. Skifta x-antall tøy de siste dagene.. Huff. Hater å ha feber!! Men den har endelig begynt å se sin vei bort og en kan endelig se «lyset» haha.. Ihvertfall jeg, har en mann som ikke er fult så oppegående dessverre da han har klart å få en låsning i ryggen. I går så drev han ute å holdt på med stein, også skulle han reise seg også smalt det vist i ryggen på han.. Han er litt mer oppegående i dag enn hva han var i går kveld og i natt.. Så vi håper det går over snart!!

Har du vært borti 5:2 dietten? Jeg har vudert den. Ikke som en direkte diett, men som en livstil.. Men er fortsatt i tenkeboksen.. 5:2 dietten har vært i media en stund nå, har du ikke hørt om dette før, så er dette 5:2 dietten. Du faster to dager i uken, men ikke etter hverandre. På disse dagene spiser kvinner bare 500 kalorier, menn 600. Metoden øker fettforbrenningen og skal forbedre helsen på sikt, samt redusere ­risikoen for sykdommer som ­demens og hjerte- og ­karsykdommer

Så det er jo noe som kan bedre helsen din.. Jeg var og en stund på lavkarbo, men igjen så er det noe med lavkarbo som stopper meg iforbindelse med at en skal ha i seg masse fett.. Og jeg tenker da på blodårer og hjertet, og ikke minst kolestrolet, med dette fettet. Hva vil dette gjøre med kroppen over tid? Det er mange som sier de har det bedre enn noensinne i denne livstilen, men jeg tenker mer på fremtiden.. Hvordan er kroppen din invendig i 10 år?
For det er greit at en ikke legger på seg på utsiden, men hva med på innsiden?

Jeg har slitt litt med at jeg er hele tiden sugen på noe.. Jeg føler jeg må ha noe å tygge på, eller ha i munnen. Om det har noe med min korte periode med snusing, at jeg ble vant å ha noe i leppen har noe med saken å gjøre kan være. Selvom den var veldig kort, så ble det jo en vane å ha noe under leppa.. Men jeg fant fort ut at nei.. Vet du hva Kristine, det er flaut å begynne med noe så dumt så gammel som du har blitt nå.. Bortkasta penger og ikke minst tenner og munnhulen.. Og det vil jeg ikke!! Vil ha ett pent smil og ikke minst hele tenner! Vet jeg bare må bite tenna sammen og la hver å drive med småspising og slik i en uke så vil suget på dette bli borte.. Så en må bare bite tenna sammen.. Har og satt opp en lapp på godteskuffen og kjøleskapet på: Kristine er du sulten? Så spis mat og ikke småspis på andre ting.. FY FY!! haha.. Får se om dette kan hjelpe! Nå skal mannen og jeg begynne å trene fast mandag, onsdag og fredag sammen. Dette skal bli godt å få igang igjen 🙂 Det kan jo være det og kan hjelpe litt på småspisingen 🙂

Jeg har forresten fått kjøpt brudekjolen min!! Gud for en opplevelse å prøve dette. Dette var virkelig som å være en prinsesse, å ta på disse kjolene og se seg selv i speilet. Det var en herlig følelse. Jeg hadde satt meg fast på den første kjolen jeg prøvde. Jeg var bombesikker på at det var DEN rette.. Men, søsteren min sa la oss prøve fler, slik at du er 100 % sikker, dette er dagen du har mulighet til å prøve akkurat hva du vil og hvor mange du vil.. Så jeg prøvde noen fler.. Men jeg stod fast på den første, ingen av kjolene fikk meg til å føle meg så spesiell som den første. Men så fant vi to andre, og jeg ble totalt usikker, plutselig så stod jeg i den siste jeg prøvde og tårene kom igjen og jeg kjente, DETTE er virkelig kjolen.. Så jeg prøvde de tre kjolene jeg stod mellom, om og om igjen og den samme følelsen kom igjen på den siste. Dette var kjolen jeg ville gifte meg i.. Det var ikke tvil i mitt sinn lenger. Mamma elsket den, søsteren min elsket den, min herlig forlover elsket den og pappa elsket den.. (jeg velger ordet elsker fordi jeg elsket den:p hiihh) Så jeg landet på den og den er i boks.. Utrolig deilig!! Gleder meg veldig til å se reaksjonen på mannen!! Hihi! Kan nesten ikke vente!! Sukk.. Er lenge til.. Men kjolen er hos mamma og pappa 😀 Så kan dra å prøve den hvor ofte jeg vil!! Den må syes inn, den var realtivt stor til meg.. Men damen i butikken fikk meg til å føle meg vel i kjolen ved å strammen den inn så godt som mulig for å vise meg hvordan den ville bli når jeg syr den inn. Her vil jeg virkelig rose butikken Eden Brudesalong for fantastisk service. Jeg var heldig, for jeg dro inn uten å ha bestilt time, men siden det var salg på kjolene hadde jeg bare tenkt å se hvordan type kjoler de hadde og pris. Men endte med kjøp der. Men hun ga kjempe flott service, var blid, hyggelig, hjelpsom og tålmodig. Syntes synd på henne tilslutt stakkars.
Men dersom du skal gifte deg vil jeg anbefale den butikken på det sterkeste. Gå inn på siden dems og se: Eden Brud

Ha en flott onsdag videre!