Nærmer seg slutten

Det er torsdag, og en skal snart tilbake på jobb. Mandag er jobb hverdagen tilbake. Skal bli godt å være tilbake til hverdagen, selvom det er godt med fri, så er det noe med å komme tilbake til «normalen». Jeg er i bedre form etter en lang hvil, men er ikke helt i hundre ennå føler jeg. Sover fortsatt veldig mye. Og jeg vet jo ikke hvordan det blir å jobbe 100 % igjen, men vi får se! Gleder meg ihvertfall til å jobbe litt mer!

Jeg var å henter vår nye lille prinsesse etter bryllupet! Lille Leia! Hun er en skjønn skapning. Selvom en merker jo at hun er bare ett barn foreløpig. Det er mye leking og kosing. Samt veldig kjærlig til oss, hun ble fort trygg på både Marius og meg. Og skal helst være med oss rundt i huset når vi beveger på oss.. Hehe.. Men i går så var det på tide med litt vaksinering og sette inn chip. Ikke helt fornøyd med først biltur også bli satt sprøyter på, men hun var kjempe flink!

IMG_4722 IMG_4723

 

Hun har vokst siden vi fikk henne, hun var kjempe liten når hun kom hjem til oss, hun var ikke mer enn 8 uker, så det var egentlig litt tidlig. Men siden kattemoren ikke lenger ga de melk og begynte å mislike å ha de rundt seg, så kunne vi få henne før. Veldig greit at hun er trygg på oss og huset før vi og begynner på jobb for fult!
IMG_4508

Siden været ikke var noe særlig med båtturer etter at snuppa sin sommerferie med pappan og meg var over så satte vi kursen ned mot Lysekil, nærmere bestemt Uddevalla. Her dro vi ned for å besøke forloveren til Marius, Philip og hans foreldre. Var kjempe koselig dager der nede, vi dro ned mandag og var hjemme onsdag. Kunne ikke la lille pus være alene for lenge, selvom vi hadde naboene innom for å kose og leke med henne. Så følte vi selv at det var vanskelig å være for lenge borte fra henne.
IMG_4576 IMG_4574 IMG_4575 IMG_4583 IMG_4582

Som alltid var det nydelig mat og godt selskap der nede. Tirsdagen hadde vi hele hytten for oss selv da hele familien skulle i et bursdagsselskap. Marius bestemte seg for å bake! Og jeg fikk ikke lov å være med! Ingen hjelp fra meg! Han bakte kanelsnurrer, ble meget gode! Og jeg måtte jo ta noen bilder som bevis 😉
IMG_4589 IMG_4588 IMG_4593IMG_4590

Siden vi var på hytten så ble vi også hundepassere! Hvem skulle tro, vi to med en hund? Hehe! Det gikk veldig bra, jeg fikk jo anledningen da til å få gått litt turer med en «grunn». Hehe! Men Marius ble også med på tur, så det ble meget koselig! Tror kanskje ikke Diablo var like enig med den lange turen, men vi fikk gått en lengere tur før regnet kom!
IMG_4586 IMG_4585 IMG_4584

Mandag hadde Marius båtvakt, og siden jeg selv viste at den natten kom jeg ikke til å få sove noe, så bestemte jeg meg for å bake litt, siden mannen ville ha Verdens Beste, så ble det laget. Dette var ikke en kake jeg hadde laget før, og det syntes! Haha! Men smaken var god, nå har jeg tittet på tips og triks til neste gang! Så da blir den nok bedre utseendemessig. Tirsdagen fikk vi besøk av ett vennepar av meg. De var på hytten i Sandefjord, og siden jeg ikke har fått møtt hennes kjære, og de hadde gaver til bryllupet, så kom de innom en tur. Det passet ypperlig siden Marius og jeg klarer aldri å spise opp kaken alene. Haha! Så da ble det kake og kaffe! Meget hyggelig!

I dag våknet vi til sol, og delen til båten har og kommet, så nå håper vi kanskje på noen late dager på sjøen før en skal tilbake på jobb!

Håper du får en flott dag!