Ny uke, nye muligheter :-)

God mandags morgen folkens 🙂

Jeg har akkurat sendt mannen avgårde på jobb, jeg er hjemmeværende da jeg er sykemeldt.. Woho.. Not… :/
Alltid like vondt å slippe min kjære avgårde, er som pusten min blir tatt ut av meg og jeg føler meg litt lost.. Det er rart å være så avhening av noen som jeg er av Marius, tanken på å ikke være med han, rundt han eller med han får meg til å grøsse.. Blir uggen… Men jeg er en utrolig heldig jente som har fått en så fantastisk mann i mitt liv, og kjenne på det at jeg har møtt mannen i mitt liv, som jeg skal bli gammel og grå med 🙂 *lykke* Det er rart med det, at en bare vet det rett, en hører folk sier det, og en tror de ikke for de har ikke selv opplevd det.. Men når en møter den rette.. Så vet en det.. En kjenner det på hele seg, hjertet ditt stopper aldri å slå, og blikket som en får av sin bedre halvdel og en kjenner en glød og en lykke i hele seg <3

Det er nå adventstid! Og det er sååå kos 😀 I går fikk jeg på noen duker og satt opp adventslys. Marius åpnet sin første pakkekalender i går 😀 Var kjempe stas å lage det til han <3

Ble veldig fornøyd, og gleder meg så mye til å få pyntet resten av huset også! 🙂

I går var vi å spise julelunsj med familien til Marius, det var såååååå godt.. Fortsatt mett.. Haha!!! 😀 Her fikk en en liten smakebit på julematen, ribbe, pinnekjøtt, medisterkaker og julepølser! NAM! <3 Nå er det bare å glede seg til selve juleaften!
Juletiden er så koselig, mye god mat og mye godt å kose seg med! En må få lov å unne seg litt godt denne måneden 😀
Selv holder jeg på å med å skal lage julekaker, jeg har prøvd meg på brunepinner og på risboller bare sånn foreløbi.. Risbollene måtte testet ut på forkant for å se om de ble godkjent av Marius før julen kommer 😉 De brunepinnene ble ikke helt som planlagt, men men, bedre lykke neste gang!
Skal prøve meg på kransekake, kromkaker, serdinakaker, sandkaker, pepperkaker skal lages og med hjemmelaget pepperkakedeig! 😀 Så jeg merker jeg egentlig bare gleder meg 😀 Alt må jo prøves en gang! Er meget spent! Kommer bilder og oppskrifter når jeg har fått svingt meg rundt! 🙂

I år skal jeg og få lov til å feire juleaften med min kjære hjemme hos mamma og pappa!! 😀 Det gleder hele kroppen min 😀

Håper alle får en flott dag!