Onsdagen har ankommet!

Vips så var det lille lørdag og onsdagen har ankommet! Til helgen er det 17 mai!!! Gleder meg veldig, om det blir noe av da.. For mannen har ligget omtrent døden nær om jeg skal bruke han sine ord siden mandag ettermiddag. Her har det vært feber og oppvridde sengetepper.. Fysj.. Heldigvis har jeg frem til nå klart å holde meg frisk og satser på at det holder seg! På mandagen var jeg hos legen for å sjekke svimmelheten min og neseblod blødningene jeg har slitt med.. Tok masse blodprøver, eller sykepleieren prøvde i hvertfall, jeg ville ikke gi så mye blod.. Hehe.. Var full nekt i armen gitt :p Slekter på pappan min der ja 😉 hehe!!

Jeg har endelig fått brillene mine!! Er suuuuper fornøyd med de 😀 Jeg kommer sikkert til å bli drittlei av å ha de på etterhvert, men GUD og godt det er å se ordentlig, og faktisk se!! 😀

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I dag har jeg vært å hatt risiko ang landeveiskjøring, det er ett kurs jeg må ha før jeg får lov å ta landeveiskjøring og oppkjøring..
Så nå skal det bestilles oppkjøringstime i følge min kjørelærer, så det blir moro!! Gleder meg til det!! 😀

Huff jeg kjente jeg ble litt oppgitt eller litt sånn satt ut når jeg satt på bussen på vei hjem hvor lite respekt folk har for ting.. I dag skjedde det noe ganske trist en mann omkom etter å ha frontkollidert med en lastebil, også sitter det en jente som høylytt forteller det til en på telefon at hun blir litt forsinket fordi det er en mann som har daua fordi han kræsja med en lastebil, også begynner hun høylytt og snakke om en sak som hun egentlig ikke har noen informasjon om da hun ikke viste det før hun satte seg på bussen men fikk høre det av kompisene hun satt med.. Jeg kjente ikke vedkommende, men noen på bussen kunne jo kanskje ha vist hvem det var eller kjente vedkommende og må sitte å høre på sånt.. Jeg synes det er litt respektløst.. Vet ikke om det bare er meg, men jeg synes ikke det er noe en trenger å rope ut.. Men igjen så er jeg en person som tenker veldig på andre, og kanskje ikke fult så mye på meg selv til tider..

Men igjen på vei hjem i dag på bussen så var jeg ikke sikker på at jeg kom til å komme meg hel hjem.. For GUD og han kjørte.. Han kjørte som ett unnskyld utrykket, men som ett SVIN! Han kjørte ihvertfall 70 i en 50 sone som er ett boligfelt.. Hvor det er barnehager og gamle folk som vandrer langs veiene. Opp til flere ganger ble det ordentlig bråbrems fordi folk skulle av og han hadde så høyfart at han sleit med å få stoppet i tide. Det synes jeg ikke noe om altså.. Jeg skjønner godt at han ville få bussen i litt mer rute, siden bussen egentlig skulle ha gått før halv, men igjen, hva hjelper det å kjøre som ett svin ? Det kan i værste fall ende med en ny ulykke eller at noen blir skadet. Vi holdt jo på å kræsje med en bil rett borti gata her fordi bussen kjørte så fort.. Nei.. Huff!! Ikke noe morsomt å kjøre kollektivt når det slikt!!! Men snart så trenger en forhåpentligvis ikke å benytte de middlene, eller bussen ihvertfall så mye!!

Ha en fin onsdag videre!!