For ett vær!

Gud for ett vær vi har fått lov å ha i dag! Det har vært strålende sol og varme! Det blåser litt, men ikke kald vind, mer sånn lun vind, veldig deilig! Jeg bestemte meg for å benytte dette været til å gå meg en liten tur.. Jeg fant ett nytt sted å gå, fant en nydelig lysløype som jeg GLEDER meg til å løpe meg en tur i engang. Her er det mye fine bakker for rumpe og lår! Hihi!! 😀 Dette blir bra!! Ble en gå tur på rundt 8 km.. Meget deilig tur! 😀 Og det er jo så nydelig skog og natur 😀 så det er veldig koselig 😀

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da jeg var kommet meg ut av det «ukjente» ante ikke helt hvor jeg var :p Før jeg kom meg ut av skogen, så gikk jeg en gammel rute, så tenkte jeg at jeg kanskje skulle prøve meg på den kystien som er merket opp, så jeg gikk inn, men snudde etter en kort stund :p

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tydeligvis var ikke kystien der som en trodde, men den var litt lenger bort, men da kjente jeg at jeg hadde gått så lenge at det var på tide å komme seg hjemover.. Hadde lite batteri på mobilen og så, var greit å komme seg hjemover:) Var en meget god gåtur i en nydelig lysløype! Nå skal en nyte resten av kvelden og været 😀 Ha en flott 17 mai videre!!