Det nærmer seg!

Nå nærmer det seg ferie tid.. Gud og det skal bli godt å få litt ferie nå.. Kjenner jeg alt er i feriemodus.. Haha.. Siste uka før ferien er alltid tøff! Hih!
Tirsdagen har ankommet sin plass, helgen gikk fort!
Fredagen var vi ute å kjørte båt.. Selvom været ikke helt talte for båttur dro vi ut en tur likevel 🙂 Det var deilig å kjenne vinden og bare nyte turen 😀
En lykkelig mann på tur!

Jeg kledde meg godt for anledningen, hadde på meg det nye skjørtet og en topp, så det var ikke akkurat båtmatriale tøy.. Men en svipp tur innom mor og far fikk en litt mer tøy på seg

Lørdagen var det bursdag for verdens beste niese! Det var masse god mat og dessert.. Nam nam!! Godt det ikke er bursdag hver dag! Hehe!! Jeg kjørte begge veiene 🙂 Godt med litt trening på kjøringen 🙂
Etter at vi kom hjem møtte vi på noen venner av Marius og slappet av med de, så ble det en liten tur ut på kvelden 🙂 Jeg fikk i oppdrag å finne kone til disse to kompisene.. Men jeg må jo si at det er ikke noen bra damer å finne på byen.. IKKE konemateriale ihvertfall!! Ikke fant jeg noen duganes heller.. Haha :p Nei, men altså.. Det å gå på byen for å finne kjærlighet er ikke riktig veien å gå altså.. Det er sjeldent det kommer noe godt ut av samtaler som skjer i fylla eller å bli kjent med noen i fylla.. Ihvertfall hva jeg har sett og erfart..

Søndagen gikk egentlig bare ut på avslappning hjemme 🙂 Det var deilig å bare sløve den 🙂

I dag har det vært så sinnsykt klamt!! Herregud! Våknet av ett regnvær uten like, så ble det så klamt og varmt!! Fysj.. Eller det er jo deilig med varme.. Men er jo i høyest grad syden tendenser her!! Så en klager ikke!!! Det kan en ikke gjøre når det først er slikt vær!!

Marius tok båtføreprøven i dag og besto!! Hurra for flinke kjæresten min!!!

Jeg fikk tatt meg en liten gårtur i dag med noen intervallspurter.. Var deilig å komme litt i gang med det igjen selvom det ikke ble den lengste turen.. Men i denne varmen er det kanskje greit og.. Svetta nesten bort :p haha!

Nå skal jeg finne sengen min.. Opp tidlig i morgen.. Bare noen dager igjen nå!!